Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Tak miałam ze synem,to było super.Mi wystarczył jeden test i nie robię bety tak jak w poprzedniej ciąży. Gdybym miała co chwilę testować i nakręcać się o wyniki to bym chyba padła ze stresu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak miałam ze synem,to było super.Mi wystarczył jeden test i nie robię bety tak jak w poprzedniej ciąży. Gdybym miała co chwilę testować i nakręcać się o wyniki to bym chyba padła ze stresu.
Powinny być.Wróciłam z bety, ciekawe czy dzisiaj będą wyniki, z przejęcia zapomniałam spytać![]()
Ja to samo.Ja a synkiem mialam srednie te kreski ale bylo tydzien po terminie @...zrobiłam ich chyba z 10...do tej pory widać. ja w gorącej wodzie kompana![]()
CześćCześć dziewczynyChciałam się przywitać. Ja już z pozytywnym testem (sztuk 7
)co prawda średnio mocne kredki, więc wybieram się na betę w poniedziałek dla świetego spokoju
I tak się zastanawiam czy powtarzać ? Jak myślicie ?
mysle ze jest ok. Na poczatku beta rosnie jak szalonaMam wyniki, nie za duży przyrost?Dwa dni temu beta 82, dziś 267. Trochę progesteron spadł z 35,2 na 33,9.. nie wiem czy to jakieś znaczące