Ironka
Fanka BB :)
Dlatego jesli tylko teraz masz taką możliwość to się połóż i odpoczywaj.Ironka no właśnie przez ostatnie dwa dni ogarnialyśmy sale i przestawialysmy szafy i stolikinatargałam się ostro jeszcze nie wiedziałam, że w ciąży jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego jesli tylko teraz masz taką możliwość to się połóż i odpoczywaj.Ironka no właśnie przez ostatnie dwa dni ogarnialyśmy sale i przestawialysmy szafy i stolikinatargałam się ostro jeszcze nie wiedziałam, że w ciąży jestem
Właśnie już leżę pod kocemDlatego jesli tylko teraz masz taką możliwość to się połóż i odpoczywaj.![]()
Właśnie już leżę pod kocem![]()
Ja bym jej tylko odpowiedziała patrząc w jej oczy „ No popatrz! Tragedia!” Po czym odwróciłabym głowę ..Ja testuje we wtorek, 31.08. Kończę powoli 2 tygodniowy urlop, specjalnie się nie nastawiam, bo przez tych pare miesięcy starań, to ja już wszystkie możliwe objawy ciąży przerabialam.
Aktualnie żadnych boli, nic tylko czekać na
Wczoraj impreza od Męża z pracy, i jak tylko powiedziałam że minął nam właśnie rok od wesela, laska która widziałam drugi raz na oczy wyjechała z tekstem, pełna oburzenia- to jeszcze nie macie dzieciaka??
Niech żyje takt...
Mówiąc o takcie ja ostatnio byłam u hematologa najpierw się na mnie spojrzał i zapytał czy jak 22 lata to w ogóle się sama utrzymuje czy tylko chodzę po lekarzach i staram się o dziecko, a za wszystko rodzice płacą po czym na pożegnanie znów mi zadał pytanie po co w ogóle przyszłam skoro jak mam problemy z prolaktyną to i tak nie zajdę w ciążeJa testuje we wtorek, 31.08. Kończę powoli 2 tygodniowy urlop, specjalnie się nie nastawiam, bo przez tych pare miesięcy starań, to ja już wszystkie możliwe objawy ciąży przerabialam.
Aktualnie żadnych boli, nic tylko czekać na
Wczoraj impreza od Męża z pracy, i jak tylko powiedziałam że minął nam właśnie rok od wesela, laska która widziałam drugi raz na oczy wyjechała z tekstem, pełna oburzenia- to jeszcze nie macie dzieciaka??
Niech żyje takt...
Hmm, ciężko powiedzieć.. nie masz problemu z progesteronem? Od owu do @ ile minęło dni?Dziewczyny!
Z racji tego że ten cykl z góry był stracony to się nie odzywałam.
Teraz mam do was pytanie.
Przed chwilą zaczął boleć mnie brzuch i dostałam @ 10 dni za wcześnie! Czy z racji tego że cykl był bezowulacyjny @ się tak pośpieszyła? Jestem zmartwiona bo krew jest taka "czysta i jasna"![]()
Dziś był 9 dzień brania dupka. Nie miałam owu w tym cyklu. Żaden pęcherzyk nie urósł. Dziś był 23dc a zwykle mam ok 32 dni. W poniedziałek umówię się do gina.Hmm, ciężko powiedzieć.. nie masz problemu z progesteronem? Od owu do @ ile minęło dni?