• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
reklama
Niema co ukrywać prowadzenie ciąży jest drogie. Mój daje wizyty co 3 tyg plus jakieś badania, dodatkowo np endokrynolog to kasa leci. Ale akurat w tym przypadku to już nie zwracam uwagi bo jestem spokojna,zawsze mogę zadzwonić nawet w nocy.

ja tak samo jestem spokojna u swojego lekarza. Tez miałam wizyty co 3 tyg nawet na koniec. Zawsze miałam w sumie podstawowe badania krew mocz a jak miałam iść do diabetologa to powiedział ze jak będzie problem to położy mnie do szpitala żeby to ogarnąć. Ale wiadomo ze się nie dałam tylko ogarnelam i na NFZ 🤣
Tez mogę zawsze do niego zadzwonić, jak miałam zły wynik moczu to kazał powtórzyć i wysłać mms wiec nie naciągał na wizytę, to tez się chwali. I na koniec był problem ze zwolnieniem dla partnera bo nie dotarło do ZUS a to nie on wystawiał ale tez pomógł ogarnąć 😊

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry