Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Będziesz miała już piękny obraz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeśli chodzi o farbowanie to nie ma przeciwskazań,ale uwzględnić trzeba że może kolor nie wyjść,zwłaszcza blond.A powiedzcie mi jaki macie stosunek do farbowania włosów i paznokci hybrydowych teraz ?![]()
Dlaczego będziesz chodzić do dwóch lekarzy ?Umówiłam wizytę prywatną i na nfz na 17 i 23 września, coś dłużej niż bym chciała czekaćA Wy kiedy się wybieracie?
Często chodzą dziewczyny po skierowania na badania żeby nie płacić,to też jakieś rozwiązanie.Dlaczego będziesz chodzić do dwóch lekarzy ?
Teraz są bezpieczne produkty nie tak jak kiedyś. Ja cała ciąże robiłam żelowe paznokcie, dopiero pod koniec sciaglam żeby paznokcie zdążyły się wzmocnić. Ale teraz zamierzam robić dalej bo nie są ostre jak nie są naturalneA powiedzcie mi jaki macie stosunek do farbowania włosów i paznokci hybrydowych teraz ?![]()
Głównie chodzi o koszta. Chciałam też pierwszą wizytę u prywatnej bo jest jedną z najlepszych ginek u mnie + pracuje w szpitalu. A na nfz idę pierwszy raz do tej, żeby zobaczyć czy podpasujeDlaczego będziesz chodzić do dwóch lekarzy ?
Aha, nie wiedziałamCzęsto chodzą dziewczyny po skierowania na badania żeby nie płacić,to też jakieś rozwiązanie.
Niema co ukrywać prowadzenie ciąży jest drogie. Mój daje wizyty co 3 tyg plus jakieś badania, dodatkowo np endokrynolog to kasa leci. Ale akurat w tym przypadku to już nie zwracam uwagi bo jestem spokojna,zawsze mogę zadzwonić nawet w nocy.Aha, nie wiedziałam
Niema co ukrywać prowadzenie ciąży jest drogie. Mój daje wizyty co 3 tyg plus jakieś badania, dodatkowo np endokrynolog to kasa leci. Ale akurat w tym przypadku to już nie zwracam uwagi bo jestem spokojna,zawsze mogę zadzwonić nawet w nocy.