JestemMama!
Fanka BB :)
Właśnie napisałam e-mail z prośbą o teleporade do lekarza ... I już mnie zaczyna zjadać stres ... Seriooo 

boje się co powie lekarz... Trzymajcie proszę kciuki aby jak najszybciej się odbyła 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Byłaś w szpitalu z powodu hiperki? Ja się wybieram we wtorek do pracyTak te 'wzdecia' to zdecydowanie jajniki. Mój brzych wyglądał jakbym w ciąży byla ake jajniki miały po 12cm i skórę miałam mega napieta.dopiero po tyg od punkcji mnie puściło ale ja hiperke zaliczylam i miałam bardzo dużo płynów .jakieś kroplówki mi dawali w szpitalu. Jedzcie dużo białka i nie przemęczajcie się.
O tym się później się zapomina jeśli tylko efekt stymulacji jest zadowalajacy.bedzie pięknie dziewczyny [emoji3590]
Ja żeby nie panikowac z bólu tłumaczyłam sobie, że poród będzie bardziej bolesny wuec muszę przez to przejsc [emoji6][emoji6]
4g paracetamolu dziennie maxDziewczyny wiecie ile razy maksymalnie na dobę można brać apap w ciąży? Bo ja z tymi bólami głowy skonam[emoji2356]
Trzymamy mocnoWłaśnie napisałam e-mail z prośbą o teleporade do lekarza ... I już mnie zaczyna zjadać stres ... Serioooboje się co powie lekarz... Trzymajcie proszę kciuki aby jak najszybciej się odbyła
![]()
Niektóre dziewczyny naprawdę dobrze się czują po punkcji.Byłaś w szpitalu z powodu hiperki? Ja się wybieram we wtorek do pracy [emoji51]
Matkoooo Sandra
Najważniejsze że już jest to za Tobą.. takie to wszystko skomplikowane... U mnie amh 2,95Niektóre dziewczyny naprawdę dobrze się czują po punkcji.
Ja pracowałam zdalnie pierwsze 2 dni po punkcji ale nie ukrywam, że walczyłam sama ze sobą bo ból był okropny. Poszłam na kontrol do Ginekologa i wysłał mnie na oddział bo okazało się, że mam hiperke[emoji2368] tam dali mi tylko jakieś kroplówki i kazali leżeć.
U mnie było b.wysokie ryzyko hipetki od razu bo moje AMH to prawie 12 i mimo minimalnej dawki leków nie uniknęliśmy tego.
Trzymam mocno kciukiWłaśnie napisałam e-mail z prośbą o teleporade do lekarza ... I już mnie zaczyna zjadać stres ... Serioooboje się co powie lekarz... Trzymajcie proszę kciuki aby jak najszybciej się odbyła
![]()