• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama

Załączniki

• IMG_4368.jpg
    IMG_4368.jpg
    191 KB · Wyświetleń: 104
Dziewczyny jak u was? Tzn. Chodzi mi o sezon chorobowy... Bo u mnie co druga osoba chora... Myślałam że mnie to ominie, a jednak się nie udało😔😔😔 od piątku ciągły ból gardła, masakrę mialam ( pierwszy raz od dawna tak długo mnie gardło bolało 🙈) a teraz mam wrażenie że płuca wypluje zaraz, i nos cały zakatarzony 😔😔😔😔 prawie cały dzień w łóżku pod kołdra telepie się z zimna, chodź za oknem ludzie w krótkich rękawach chodzili 😱😱😱😱 oczywoscie głupia ja (pracocjoliczka) cały czas się zastanawiam czy brać zwolnienie czy nie... Mam wyrzuty ze zachorowałam :/ ogólnie dostałam wyniki z rezonansu 😁 iiiii mam coś mi tam wynaleźli... Oczywoscie dzięki Bogu nie muszę mieć żadnej operacji ani nic..
Gorsza strona że tego nie można całkowicie wyleczyć, moge jedynie sprawić aby mniej bolało... 😔 Jutro idę do lekarza i się wszystkiego dowiem. Trzymajcie kciuki 😘😘😘😘😘

Jak dziewczynki niedziela minęła ?
A dziekuje, dobrze :) dzis rano mialam masakre. Bo moj kochany maz stwierdzil, ze lodowka za glosno chodzi i chcial ja naprawic. W zwiazku z tym, ze nasza lodówka jest w zabudowie to musielismy wszystko wyciagnac... pozniej cos tam porobil. No i co? Oczywiscie stwierdziłam, ze skoro juz wszystko razem z polkami jest wyciągnięte to umyje ja.. i tak zeszlo mi do poludnia 🤦‍♀️😂 pozniej relaksowalam sie na balkonie pod kocykiem i z książką :). Teraz pije winko i ogladam tv. A Ty jak tam? :)

O to rzeczywiście niedziela pełna wrażeń[emoji6] Jeszcze roboty sobie wynalazłaś[emoji6] Ja cały dzień praktycznie przemuliłam . Już mam takie ciśnienie że wszystko mnie wkurza oczywiście oberwało się jedynej osobie która ze mną mieszka [emoji1787]Jutro jadę rano na betę i już głowa mi pęka na pół [emoji134]. Teraz jeszcze siatkówkę obejrzę bo już nie wiem co mam ze sobą zrobić . Jutro też babka z urlopu wraca od kredytów i ma składać wniosek dla nas do dwóch banków żeby mieszkanie kupić . Tzn mieszkanie już na oku i zaliczka wpłacona ale reszty kasy nie ma [emoji1787]
A dziekuje, dobrze :) dzis rano mialam masakre. Bo moj kochany maz stwierdzil, ze lodowka za glosno chodzi i chcial ja naprawic. W zwiazku z tym, ze nasza lodówka jest w zabudowie to musielismy wszystko wyciagnac... pozniej cos tam porobil. No i co? Oczywiscie stwierdziłam, ze skoro juz wszystko razem z polkami jest wyciągnięte to umyje ja.. i tak zeszlo mi do poludnia [emoji2356][emoji23] pozniej relaksowalam sie na balkonie pod kocykiem i z książką :). Teraz pije winko i ogladam tv. A Ty jak tam? :)

O to rzeczywiście niedziela pełna wrażeń[emoji6] Jeszcze roboty sobie wynalazłaś[emoji6] Ja cały dzień praktycznie przemuliłam . Już mam takie ciśnienie że wszystko mnie wkurza oczywiście oberwało się jedynej osobie która ze mną mieszka [emoji1787]Jutro jadę rano na betę i już głowa mi pęka na pół [emoji134]. Teraz jeszcze siatkówkę obejrzę bo już nie wiem co mam ze sobą zrobić . Jutro też babka z urlopu wraca od kredytów i ma składać wniosek dla nas do dwóch banków żeby mieszkanie kupić . Tzn mieszkanie już na oku i zaliczka wpłacona ale reszty kasy nie ma [emoji1787]
No wynalazlam ale powiem Ci, ze szkoda mi bylo, ze juz wyjete wszystko. To stwierdziłam, ze umyje. Bedzie z głowy ;)
Jutro trzymam kciuki za bete ✊✊✊ odnosnie zlosci. no co zrobisz.. jak byl pod reka to musialo jemu sie oberwac ;)
Widze, ze jutro dzien pelen wrażeń :) kredyt to lepiej scala niz malzenstwo 😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry