Anaanaanaana
Fanka BB :)
Teraz zrobiłaś mi ochotę na pad thai i chyba sama zrobięO właśnie, no kupiłam ta pasta ta ci zawsze, z marki kanonwan.
Te sosy są pasteryzowaneale człowiek woli unikać choć mam taka ochotę na słone
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Teraz zrobiłaś mi ochotę na pad thai i chyba sama zrobięO właśnie, no kupiłam ta pasta ta ci zawsze, z marki kanonwan.
Te sosy są pasteryzowaneale człowiek woli unikać choć mam taka ochotę na słone
![]()
Mieszkam w USA i nie wiem czy to wyglada tak samo jak w Polsce. To teraz 11t 3d i do tej pory miałam pobierana krew chyba na wszystkie możliwe choroby świata i USG (to na pierwszej wizycie) Na drugiej pobrali mi krew na badania wyznaczające prawdopodobieństwo chorób genetycznych oraz płeć dziecka (tutaj to standard niezależnie od wieku matki) Wszystkie wyniki wyszły dobrzeHej jak się czujesz? Miałaś już prenatalne?
Hej ja w sumie myślałam nad kupnem, tylko jak pomyślałam ze jak nie wyczuje tętna to czy nie zacznę mega paniki a coś źle po prostu będę sprawdzać. Na razie nie kupuje, nie wiem chyba czekam na pierwsze ruchy dziecka chociaż nie wiem kiedy to nadejdzieDawno mnie nie byłoczy któraś z was zastanawiała się nad kupnem dedektora tętna płodu, a może któraś z was już ma i podzieli się swoją opinią na ten temat? A tak poza tym jak się czujecie?
No ja właśnie się zastanawiam nad kupnem. Ale czasem co za duzo to nie zdrowo. Co ma być to będzie. No właśnie coś pójdzie nie tak i już człowiek będzie panikowacHej ja w sumie myślałam nad kupnem, tylko jak pomyślałam ze jak nie wyczuje tętna to czy nie zacznę mega paniki a coś źle po prostu będę sprawdzać. Na razie nie kupuje, nie wiem chyba czekam na pierwsze ruchy dziecka chociaż nie wiem kiedy to nadejdzie![]()
A który jest u Ciebie tydzień? Ja mam 14, i myśle nad kupieniem detektora żeby być spokojniejsza ale nie wiem czy to
Ja mam od jakis 2 tyg. I gdyby nie on to bym chyba zwariowałaDawno mnie nie byłoczy któraś z was zastanawiała się nad kupnem dedektora tętna płodu, a może któraś z was już ma i podzieli się swoją opinią na ten temat? A tak poza tym jak się czujecie?
To super. Moj 11 latek po prenatalnych jak okazalo sie ze bd chlopak na 90% i zobaczyl zdjecia to smieje sie ze mam w brzuchu malego kosmiteMieszkam w USA i nie wiem czy to wyglada tak samo jak w Polsce. To teraz 11t 3d i do tej pory miałam pobierana krew chyba na wszystkie możliwe choroby świata i USG (to na pierwszej wizycie) Na drugiej pobrali mi krew na badania wyznaczające prawdopodobieństwo chorób genetycznych oraz płeć dziecka (tutaj to standard niezależnie od wieku matki) Wszystkie wyniki wyszły dobrzei będziemy mieć mała dziewczynkę
Tylko mój 10cio letni syn nie jest zbyt zadowolony. Mam nadzieje, ze zmieni zdanie. Za tydzień mam kolejne USG również w kierunku wad genetycznych.
Jakiej masz firmy?Ja mam od jakis 2 tyg. I gdyby nie on to bym chyba zwariowałasprawdzam tętno rano, trwa to z minutę
Ja już sobie nie wyobrażam życia bez niego... Teraz zaczęłam 14tydzień
Gdzieś na forum dziewczyny polecały firmy Jumper i takiego kupiłamJakiej masz firmy?