Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Naprawde nie umiesz czytac? Masz czarno na bialym, ze napisalam, ze moze byc inaczej niz ja mialam wiec nie wmawiaj mi prosze, ze twierdze, ze wybuch milosci musi wystapic u kazdejNo właśnie nie napisałaś. Napisałaś, że będzie cudownie.
A mając problemy emocjonalne, takie opinie innych potrafią wpędzić w jeszcze większe problemy.
Bo dopiero uzna, że do niczego się nie nadaje.
Ja nie miałam problemów, znam osoby które ja miały. I wizja idealnego macierzyństwa i zasłyszane opowieści tylko doprowadziły do depresji.
Ufaj i wierz że będzie wszystko okJa jestem w 8 miesiącu ciąży po 4 latach starań, trafiła nam się dziewczynka. Mój tata zmarl w tamtym roku a dziadek jak miałam 10 lat. Tez nie otrzymywalam wystarczajaco uwagi od taty, wychowala nas w sumie 4 , sama mama.. jak miałam 15 lat to już czułam że chce mieć rodzinę, męża który nigdy mnie nie zostawi i będzie mnie kochał. W następnym miesiącu rodze, Mój mąż pracuje za Granicą, na codzień jestem sama.. ale cieszę się że mam to cudo w brzuszku, bede mogla okazać jej miłość której nigdy sama nie miałam. Wierze ze bardzo ją pokochasz, a jak tu wrócimy za te parę miesięcy to napiszesz że jesteś bardzo szczęśliwa że ją masz ❤![]()