Aneczka85_01
Fanka BB :)
no niby tak się zdarza ale mi się jeszcze nie zdarzyłoMi lekarz powiedział, że ten sprawny jajowod z jajnikiem pobierają z tej drugiej nie sprawnej strony jajka... Ale jak?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no niby tak się zdarza ale mi się jeszcze nie zdarzyłoMi lekarz powiedział, że ten sprawny jajowod z jajnikiem pobierają z tej drugiej nie sprawnej strony jajka... Ale jak?![]()
Mój tydzień po TwoimJa w pracy i ledwo mam czas wejść i was przeczytać [emoji86] Mój mąż 14 września ma ponowne badanie nasienia i już się zastanawiam, czy się nie pogorszy. O poprawie to nawet nie marzę.
No coś Ty ale jak to ja myślałam że lekarz umieszcza zarodek tam gdzie trzeba.Niestety jest, jestem tego przykładem [emoji3061]
Ja też się boję naturalnego porodu i dzięki Bogu mam wskazania do cc bo nie widzę na jedno oko.Podziwiam ja nie mam odwagi na poród naturalny, córkę rodziłam przez cc i tego malucha też mam zamiar , boję sie tego bólu przy porodzie naturalnym
No masakra a ja myślałam że ta opcja odpada i to się nie dzieje.Niestety jest taka opcja. Rozmawiałam z dziewczyną na innym forum która po in vitro była w ciąży pozamacicznej. Lekarz powiedział że albo zarodek był źle podany albo miała wyjątkowego pecha i zawędrował sam do jajowodu![]()
Q10,kwas foliowy,witamina D z kwasami,,dhea,antyoksydanty,takie teraz brałam,teraz dołożę jeszcze masz rację l karnityne i pewnie cos jeszcze będzieUbichinol, czyli aktywna forma Q10, witamina d, może l karnityna [emoji848][emoji848][emoji848]
Zależy też w jakich dawkach i jak długi brałaś. No jeśli chodzi o ubichinol to badania mówią że dawka 600mg przez co najmniej 60 dni zwiększa szanse na ciążę, ciężko powiedzieć czy mniejsze dawki też.Q10,kwas foliowy,witamina D z kwasami,,dhea,antyoksydanty,takie teraz brałam,teraz dołożę jeszcze masz rację l karnityne i pewnie cos jeszcze będzie [emoji4]
Czekam jeszcze na te nieś, czesne wynikiKochana jak u Cb sytuacja ? Kiedy zaczynasz ?
Ja rodzilam 2 godz bez znieczulenia i bol hmmm nie taki strasznyPodziwiam ja nie mam odwagi na poród naturalny, córkę rodziłam przez cc i tego malucha też mam zamiar , boję sie tego bólu przy porodzie naturalnym
Ok 3 mc a kwas foliowy od początku rokuZależy też w jakich dawkach i jak długi brałaś. No jeśli chodzi o ubichinol to badania mówią że dawka 600mg przez co najmniej 60 dni zwiększa szanse na ciążę, ciężko powiedzieć czy mniejsze dawki też.