Cocomero
Zaangażowana w BB
Tak i ryzyko przedwczesnego zahamowania wzrastania płodu też wychodzi. Ja dopiero jak dostałam moje wyniki to się dowiedziałam o tymW wyniku ppapy można stwierdzić zapowiadająca się zrucawke?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak i ryzyko przedwczesnego zahamowania wzrastania płodu też wychodzi. Ja dopiero jak dostałam moje wyniki to się dowiedziałam o tymW wyniku ppapy można stwierdzić zapowiadająca się zrucawke?
Ale to jeśli jest ryzyko to chyba dopiero o tym piszą w wynikach pappy? Bo ja mam wyniki i tam tylko było o tych trzech zespołachTak i ryzyko przedwczesnego zahamowania wzrastania płodu też wychodzi. Ja dopiero jak dostałam moje wyniki to się dowiedziałam o tym
Ja miałam test podwójny przed usg, dlatego miałam od razu wszystko wyliczoneAle to jeśli jest ryzyko to chyba dopiero o tym piszą w wynikach pappy? Bo ja mam wyniki i tam tylko było o tych trzech zespołach
Aha ja miałam najpierw usg, później pobierana krew na pappe, może dlategoJa miałam test podwójny przed usg, dlatego miałam od razu wszystko wyliczone
Jak dobrze, że jak poszłam na nieświadomce na pobranie krwi. Nawet nie wiedziałam jak co i po co. Nikt mi nie wytłumaczył i mniej stresu miałam do USGAha ja miałam najpierw usg, później pobierana krew na pappe, może dlatego
Ja niby wiedziałam i jakoś się nie stresowałam. Tylko nie wiedziałam czemu u innych tez pisze właśnie o stwierdzeniach czy może być ten stan przedrzucawkowy. Bo tak jak mówię ja miałam wynik tylko z tymi trzema zespołamiJak dobrze, że jak poszłam na nieświadomce na pobranie krwi. Nawet nie wiedziałam jak co i po co. Nikt mi nie wytłumaczył i mniej stresu miałam do USG![]()
Ja pewnie bym się stresowała panikara nr1Ja niby wiedziałam i jakoś się nie stresowałam. Tylko nie wiedziałam czemu u innych tez pisze właśnie o stwierdzeniach czy może być ten stan przedrzucawkowy. Bo tak jak mówię ja miałam wynik tylko z tymi trzema zespołamiMożna oszaleć
Ja odkąd zaczęłam ten drugi trymestr to nic mi nie jest, mdłości przeszły. Jedynie co to pojawiły się te kłóciła na dole i przy pępkuJa pewnie bym się stresowała panikara nr1ostatnio jak myślałam, że nie mam objawów ciążowych to teraz od 2 tygodni dzień bez mdłości dzień stracony
![]()
Po porodzieJa odkąd zaczęłam ten drugi trymestr to nic mi nie jest, mdłości przeszły. Jedynie co to pojawiły się te kłóciła na dole i przy pępkuale wiadomo nadal strach, ja nie wiem kiedy człowiek będzie w spokoju ciąże przechodził, może w trzecim trymestrze
![]()
W trzecim jak nas brzuch zaboli to będziemy panikować czy to już poród czy jeszcze nieJa odkąd zaczęłam ten drugi trymestr to nic mi nie jest, mdłości przeszły. Jedynie co to pojawiły się te kłóciła na dole i przy pępkuale wiadomo nadal strach, ja nie wiem kiedy człowiek będzie w spokoju ciąże przechodził, może w trzecim trymestrze
![]()