Tagitagi
Fanka BB :)
Tak na trabofilie ... Będziesz miała na NFZ ? Czy jak ? Robisz w Invicta ?Będę miała robione badanie: MTHFR, Prothrombin, Factor V Leiden, PAI-1 to chyba na trombofilie? Jeżeli wszystko będzie Ok, zabieram dwa![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak na trabofilie ... Będziesz miała na NFZ ? Czy jak ? Robisz w Invicta ?Będę miała robione badanie: MTHFR, Prothrombin, Factor V Leiden, PAI-1 to chyba na trombofilie? Jeżeli wszystko będzie Ok, zabieram dwa![]()
JednegoTo szybciutkozabierasz dwa czy jednego mrozaczka?
U mnie pierwsza próba nieudana, druga próba 2 zarodki, jeden przestał się rozwijać około 7-8 tygodnia, drugi już 21 tcBędę miała robione badanie: MTHFR, Prothrombin, Factor V Leiden, PAI-1 to chyba na trombofilie? Jeżeli wszystko będzie Ok, zabieram dwa![]()
Mnie przy pierwszej próbie też tak mówiliJednegou mnie lekarz mówił od razu że dwóch mi nie da bo mam drobną budowę i boi się że mogłabym nie donosić.
Nie, ja mieszkam zagranica i mam in vitro za darmo + wszystkie badania. Lekarz powiedział, ze przy wczesnym poronieniu/ciąży biochemicznej po pierwszym nieudanym transferze zlecają to badanie.Tak na trabofilie ... Będziesz miała na NFZ ? Czy jak ? Robisz w Invicta ?
Niech rośnie dzidzia zdrowo, teraz już z górkiU mnie pierwsza próba nieudana, druga próba 2 zarodki, jeden przestał się rozwijać około 7-8 tygodnia, drugi już 21 tc
Bardzo się cieszę, że wzięłam 2. Na dwójkę też byliśmy co prawda gotowi.
Moim zdaniem na naturalnym lepiej bo nie ma tyle leków bo progesteron sam się produkuje i inne hormony wiec tylko jest wspomaganie. Ja próbowałam na naturalnym bo wolałabym tak. Ale u mnie endo siadło wiec cis jednak z ta owu nie tak (z hormonami). Ja bym próbowała na naturalnym moim zdaniem to ciut lepiejDziewczyny a jakie macie opinie na transfer w naturalnym cyklu?Szczerze myślałam że będzie na sztucznym, zaskoczona jestem
na pewno będzie wlew z accofilu, tyle wiem póki co
![]()
U nas było dokładnie to samo,ale ani nie zaszlam w ciążę naturalnie 5 lat temu ani po porodzie teraz,jak to mówili po ciąży wszystko się normuje,jeden lekarz sugerował zmianę męża, albo próbę z kochankiem ,bo czasem tak jest ze tych dwoje ludzi dzieci naturalnie mieć nie będą a osobno z kimś innym bez problemu, nie zaryzykowałam i po 5 latach podchodzę do tematu drugi razNasze wyniki i badania wskazują, ze nie powinno być żadnych problemów z zajściem w ciąże. A są
Ciekawa jestem jakie badania nam zlecą.