agnieszka_1dziecko
Aktywna w BB
Dzisiaj 25+4Pamietam jak się umawiałam na usg genetyczne I trymestru w 13 tc, a teraz jestem 25+3. Czas pędzi jak szalony…
A u Was aktualnie który tydzień ciąży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj 25+4Pamietam jak się umawiałam na usg genetyczne I trymestru w 13 tc, a teraz jestem 25+3. Czas pędzi jak szalony…
U nas 25+6 [emoji3059] a mały coraz częściej szaleje [emoji16]Pamietam jak się umawiałam na usg genetyczne I trymestru w 13 tc, a teraz jestem 25+3. Czas pędzi jak szalony…[emoji85]
26+6 [emoji3059] coraz szybciej to ucieka naprawdęPamietam jak się umawiałam na usg genetyczne I trymestru w 13 tc, a teraz jestem 25+3. Czas pędzi jak szalony…[emoji85]
Pamietam jak się umawiałam na usg genetyczne I trymestru w 13 tc, a teraz jestem 25+3. Czas pędzi jak szalony…
O tak szalenie leci szybko ten czas , obecnie 25+3Pamietam jak się umawiałam na usg genetyczne I trymestru w 13 tc, a teraz jestem 25+3. Czas pędzi jak szalony…
Oj tak, przestawiłam się strasznie i nie zasnę wcześniej niż o 3, a później śpię długo i tak w kolko …U mnie 24+5widzę, że też nie mogłaś spać.
Mi mała się teraz kotłuje po brzuchu, chyba jej pora a ja odczuwam takie drgania i trzęsienia. Nie wiem co ona tam robi, ale wybaczam![]()
To musiałaś pewnie cała ciaze dobrze znosić? Czy może bylas na jakimś zwolnieniu na pewien czas ale wrocilas bo poczułaś się lepiej?U mnie 24+3 i przyznam, że naprawdę ten czas szybko leci. Dopiero co dowiedziałam się o ciąży, a tu już połowa za nami. Cały czas pracuje, ale nie mogę się doczekać grudnia bo planuję iść na l4. Mam nadzieje, że moja córka do tego czasu bedzie grzeczna![]()
A ja akurat śpię do 5 i potem przerwa i nad ranem znów zasypiam. Budzę się wyspana ale nie chce swojego partnera budzić bo on lubi dłużej pospać i tak o... leżę bez sensu.Oj tak, przestawiłam się strasznie i nie zasnę wcześniej niż o 3, a później śpię długo i tak w kolko …ciagle sobie obiecuje ze się zmuszę i wstanę wcześniej a później pójdę spać o normalnej godzinie ale coś nie mogę…
Oj moja malutka tez się kręci a szczególnie w nocy![]()
Mi właśnie pracy trochę brakuje, ale niestety przeprowadzka w międzyczasie do partnera i mam daleko dojazd żebym mogła wrócić do biura a zdalnie była porażka pracować bo ciągle coś nie działało. Plus jeszcze źle samopoczucie w ciąży, chodziłam ciągle w kratkę a przebywanie w pracy musiałam jeszcze odchorowac w domu. Dopiero ten wrzesień jakiś bardziej przyjemny mi się wydaje choć pewnie brzuszek by mi już przeszkadzał bo w sierpniu już jak ostatnie dni pracy miałam (mam biurowa) to niewygodnie było mi na krześle siedzieć plus cudowalam z podnóżkami itd.U mnie 24+3 i przyznam, że naprawdę ten czas szybko leci. Dopiero co dowiedziałam się o ciąży, a tu już połowa za nami. Cały czas pracuje, ale nie mogę się doczekać grudnia bo planuję iść na l4. Mam nadzieje, że moja córka do tego czasu bedzie grzeczna![]()