Tykaweronika
Fanka BB :)
Mało mówny ale dobry specjalista. To jest nasza druga klinika i nie chce zmieniaćA nie możesz zmienić lekarza?
Jeśli nie to go ciśnij, masz prawo do wiedzy o sobie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mało mówny ale dobry specjalista. To jest nasza druga klinika i nie chce zmieniaćA nie możesz zmienić lekarza?
Ale masz rację będę cisnac niech mi wytłumaczy..A nie możesz zmienić lekarza?
zmień lekarzaTo nie jest takie łatwe.. Lekarz mega nie rozmowny...
To dopytuj, ciągnij za język...Mało mówny ale dobry specjalista. To jest nasza druga klinika i nie chce zmieniać
Zawsze możesz się z innym lekarzem skonsultować. Jak masz możliwość rozmowy z dr. System to polecam. Jest immunologiem pracującym z parami z kliniki niepłodności. Może będzie miał jakieś rozsądne rozwiązanie. Tylko on przyjmuje na slasku. I wcale nie musi to oznaczać, że zmieniasz lekarza. Warto poznać inny głos w tej sprawieTo nie jest takie łatwe.. Lekarz mega nie rozmowny...
Tak się zastanawiam na jakiej podstawie lekarz wydał taką diagnozę? Miałaś robione jakieś badania?Hmm ale co dalej?czy ktoś też ma ten problem?
![]()
Lekarka nie pozwoliła współżyć ( nie wytłumaczyła dlaczego) tylko pozwoliła podczas owulacji.Hey, spróbujcie z żelem wspomagającym dla plemników na bazie wody np conc.eive+ albo rit.ex.
Moja immunolog mówi, że taki żel może tymczasowo zneutralizować wrogi śluz i uda się zajść w ciążę.
Steryd jest również opcja, ale pamiętaj, że organizm szybko ogarnia i poziom przeciwciał wraca do stanu sprzed sterydu.
Najlepsza opcja w tym przypadku jest inseminacja jeśli nasienie jest dobre, bądź in vitro.
Ale zdecydowanie popróbowałabym najpierw innych opcji.
Miałam robione badanie śluzu. Badanie po stosunku.Tak się zastanawiam na jakiej podstawie lekarz wydał taką diagnozę? Miałaś robione jakieś badania?
Aa ok bo u nas lekarz też miał takie podejrzenie ale w klinice powiedzieli że odchodzi się już od takich diagnoz, nie drążyłam tematu bo w sumie przyczyn a braku ciąży okazała się inna.Miałam robione badanie śluzu. Badanie po stosunku.