Evelyn1919
Fanka BB :)
Dokladnie 19+2, za tydzień mam juz połówkoweA w którym jesteś tygodniu / miesiącu ?O to będzie chłopak
Macie już imię wybrane ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokladnie 19+2, za tydzień mam juz połówkoweA w którym jesteś tygodniu / miesiącu ?O to będzie chłopak
Macie już imię wybrane ?
Mi w pierwszej ciąży 'klepneli" cukrzycę, bo wynik po 1h miałam za wysoki o 6 jednostek, dostałam glukometr i tak mierzyłam po każdym posiłku i oczywiście cukier idealny. Juz mnie wkurzyło to kłucie co chwilę i zrobiłam test. Zjadłam zakazany obiad dla cukrzyków plus deser i po godzinie cukier w normie. Zrobiłam wtedy drugi raz krzywąW ogóle to jakaś bzdura z tą cukrzycą, rozmawiałam z dziewczynami w poczekalni u ginekologa i tam każda z cukrzycąpodobno jakiś czas temu zaniżyli normy i teraz co druga ciężarna z cukrzycą
Mój tata też miał 3 córki już nie żyje 10 lat no w sumie razem 4 bo pierwsze dziecko mama miała przed ślubem .Mój tata miał gorzej, 3 córki![]()
Dziekuje że pytaszJak u ciebie? Jakies wiesci co do kropkow?
Kciuki za dobre wiadomosci i uda your transfer jutro!
Tak , tak też czytałam że kiedyś cukier w ciąży był dopuszczalny bodajże do 100 a teraz obniżyli normę .W ogóle to jakaś bzdura z tą cukrzycą, rozmawiałam z dziewczynami w poczekalni u ginekologa i tam każda z cukrzycąpodobno jakiś czas temu zaniżyli normy i teraz co druga ciężarna z cukrzycą
Dokladnie 19+2, za tydzień mam juz połówkowemąż chce Nikodema, ładnie, ale teraz co drugi to Nikodem. Z pierwszym miałam termin na 6.12 i miał być taki oryginalny Mikołaj, a się okazało, że właśnie od 2013 Mikolaj utrzymuje się cały czas w top 10
w przedszkolu było ich chyba 4.
Oo superDziekuje że pytaszmamy ciągle 4 zarodki, ładnie się rozwijają. Jutro rano transfer jednego
![]()