Skoro się przyczepiłam to trzeba było nie pytać czy jest sens robić test. A skąd mam wiedzieć czy jest sens jak nie wiem czy była owulacja. Dobrze że nie będziesz musiała już takich pytań zadawaćDziewczyny w poście nie było pytania o owulację tylko o zrobienie testu jak szybko może wyjść ... Przyczepilyscie się wszystkie owulacji czy była czy nie a nie to było ważne w tym poście ...
reklama
pannadarianna
Fanka BB :)
A ja dzisiaj rano wstałam z taaakim bólem podbrzusza, że aż się wystraszyłam. Od tamtej pory cały czas mnie lekko kłuje prawa strona. Miewałam już tak, dlatego dalej monitoruje 

gratulujeWłaśnie jutro podjade do laboratorium, ale wciąż jest takie niedowierzanie ze szok. Ale chce na spokojnie do tego podejść.
Nel331
Hej dziewczyny
my z mężem działaliśmy w weekend. Chociaż cykl stracony to cieszę się ze wszystko wróciło do normy w kwestii seksu. Przynajmniej póki co
Mam do was pytanie bo w owulacji jesteście bardziej doświadczone. Otóż. We wtorek milam pozytywny test owu, ale od tego czasu do dziś nawet mam bole jak przy owu itp. Powiedzieć mi ile u was utrzymują się objawy owulacji ?
Mam do was pytanie bo w owulacji jesteście bardziej doświadczone. Otóż. We wtorek milam pozytywny test owu, ale od tego czasu do dziś nawet mam bole jak przy owu itp. Powiedzieć mi ile u was utrzymują się objawy owulacji ?
Passtelova
bóle jajnika towarzyszą mi od momentu samej owulacji, aż do miesiączki. Nasilenie zależy od tego, z którego jajnika poszło.Hej dziewczynymy z mężem działaliśmy w weekend. Chociaż cykl stracony to cieszę się ze wszystko wróciło do normy w kwestii seksu. Przynajmniej póki co
![]()
Nel331
Nie, nigdy nie mierzylam, wcześniejsze cykle robiłam tez testy ale nie wychodziły tak jak ten po Letrozolum i to by było na tyle, w 12dc bodajże byłam u lekarza i były pecherzyki. Tyle mojej wiedzyDo miesiączki.
A monitorujesz cykl w jakiś dodatkowy sposób?
Np. Temperatura?
U
usuniecie
Gość
Nie, nigdy nie mierzylam, wcześniejsze cykle robiłam tez testy ale nie wychodziły tak jak ten po Letrozolum i to by było na tyle, w 12dc bodajże byłam u lekarza i były pecherzyki. Tyle mojej wiedzy
Ja tam odczuwam objawy max 3 dni i potem chwile przed @ dochodzi nabrzmienie piersi, ew ból podbrzusza dzien przed @.
matkaniewariatka
To jest chyba bardzo indywidualne bo mnie boli jajnik od kilku dni przed owulacja do momentu owulacji, a jak pęknie pecherzyk czuje ulgę aż do miesiączki.Hej dziewczynymy z mężem działaliśmy w weekend. Chociaż cykl stracony to cieszę się ze wszystko wróciło do normy w kwestii seksu. Przynajmniej póki co
U
usuniecie
Gość
To jest chyba bardzo indywidualne bo mnie boli jajnik od kilku dni przed owulacja do momentu owulacji, a jak pęknie pecherzyk czuje ulgę aż do miesiączki.
Podobnie miałam.
reklama
U
usuniecie
Gość
Dziękuje za odpowiedzi![]()
Wyjaśniliście sobie z mężem wszystko, co go tak męczyło?
Podziel się: