Angelr
Zaangażowana w BB
Na razie biorę tylko Ovarin od stycznia ( oprócz kwasu foliowego zawiera wit z gr B, Wit D).We wtorek skonsultuje z lekarzem, czy coś jeszcze brać, a jak tak to co.Czy bierzecie już jakieś witaminy ciążowe? Co polecacie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na razie biorę tylko Ovarin od stycznia ( oprócz kwasu foliowego zawiera wit z gr B, Wit D).We wtorek skonsultuje z lekarzem, czy coś jeszcze brać, a jak tak to co.Czy bierzecie już jakieś witaminy ciążowe? Co polecacie?
mam tak samo, spanie spanie i spanie. I to u mnie w każdej ciąży był pierwszy objaw [emoji6] mdłości nie miałam w żadnej z dwóch i liczę na łaskawość i w tej [emoji1] ale jest jeszcze czas na to, żeby się zaczęły [emoji85]
ja mam wizytę na 8.10, ale może jeszcze nie byćHejka , gratulacje!też mam termin na 1czerwca
12 października wybije 7tc , wtedy mam umówiona wizytę u ginekologa I powinno już słychać bicie serduszka ! Jak u Ciebie?
![]()
Mi delikatnie jest niedobrze. Nos wyczulony bardzo mocno ma zapachu, nawet czułam jak gniją liście pod blokiem. [emoji14] bolące, nabrzmiałe piersi (dzięki losie za mieseczke A!), I zapaaaaaaarcia. Spać mi się też chce, dzisiaj kołdra była bardzo ciężka.
Czy bierzecie już jakieś witaminy ciążowe? Co polecacie?
Ja Acard od pozytywnego testu bioreDziewczyny jestem po wizycie jest pęcherzyk zarodka jeszcze nie widać. Mam brązowe plamienia taka jakby zbita stara krew i przez to lekarza przespał mi luteinę duphoston i ACARD 75mg na rozrzedzenie tych upławów i właśnie sama nie wiem co z tym Acardem bo nie wolono go brać w ciąży zwłaszcza w pierwszym trymestrze... Juz sama nie wiem co mam robić[emoji15]
No to wysylam Ci moc cierpliwości i siły! Niedlugo znikna te mdlosci.Hej
Ja od wczoraj straszne mdłości normalnie koszmar![]()
O ten bol piersi jest najgorszy. Ja juz na brzuchu leżeć nie mogę bo tak mnie boląŁącze się z Tobą w bólu, u mnie dokładnie to samo. Plus jakby mi ktoś rozgrzany do czerwoności pręt przykładał do piersi.
No ja mam nadzieje ze mnie omina mdlosci. Ale zazdroszcze Ci! Trzymam kciuki abyś przeszla tą ciaze łagodnie! ;*mam tak samo, spanie spanie i spanie. I to u mnie w każdej ciąży był pierwszy objawmdłości nie miałam w żadnej z dwóch i liczę na łaskawość i w tej
ale jest jeszcze czas na to, żeby się zaczęły
![]()
To jak przeżyłaś bez bety to sie nie stresuj. Nie kazda ma taka potrzebe, a z tego co widzę to chyba należysz do takich ze wolisz poczekac na usg. No ja wizyte mam na 18 pazdziernika i 22. na nfz. Wiec wole zdążyć przed 10 tygodniem zeby becikowe pozniej dostać.Dziś mam 28 dc. Cykle mam dość rozjechane bo od 27/28 do 35/36 dni. Podejrzewam że ten byłby z tych krótkich skoro już wczoraj miałam pozytywne testy.
A wizytę u gina mam na 15 listopada, ale będę przyspieszać, bo jak się umawiałam to z myślą o cytologii, a nie o ciąży jeszcze. Po prostu nie sądziłam że się uda w tym cyklu. [emoji16]
To moja 3 ciąża i dwie poprzednie przeżyłam bez bety. A teraz właściwie to nie wiem czy miałabym możliwość podjechać później przyrost sprawdzić. Pogadam z moją lekarką rodzinną, to fajna babka, na pewno mi doradzi co i jak. [emoji3526]
A z jakiego powodu musisz to brać? Tez masz jakieś plamienia?Ja Acard od pozytywnego testu biorelekarze bardzo czesto kaza brac ( czasami nawet od owulacji) szczególnie gdy zdarzyly sie wcześniej poronienia. Tak wiec spokojnie, to nie jest nic dziwnego, lekarz wie co robi.