pannadarianna
Fanka BB :)
nie wytrzymałam, wybuchnęłam smiechem z samego ranaJa bym odpowiedziała...
Właśnie synek mamusi mnie zalał, jeszcze wyciera chu.ja w firankę. Niech mamusia trzyma kciuki żeby się przyjęło [emoji2272]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie wytrzymałam, wybuchnęłam smiechem z samego ranaJa bym odpowiedziała...
Właśnie synek mamusi mnie zalał, jeszcze wyciera chu.ja w firankę. Niech mamusia trzyma kciuki żeby się przyjęło [emoji2272]
A mogę zapytać Cię jakie to badania?Powiem Ci że ja je zrobiłam zanim gin kazała ale to dlatego że w głowie mi siedziało że jak coś jest nie tak to stracę druga ciążę z własnej winy... I to mnie tak meczylo że zrobiłam dla własnego spokojużeby się bardziej nie stresować
![]()
Właśnie taki pakiet poza kariotypem i przeciwciał przeciw antygenom łożyska... no i przeciwciała na tocznia wzięłam szeroki pakiet nie tylko przesiewowy i jeszcze insulinę z glukoza (nie zrobiłam ich wcześniej gin mi ich nie zaleciła przy hormonach w 3 dc żeby przy okazji machnąć) przy okazji znów powtórzyłam tsh z wolnymi hormonami i coroczny przegląd morfologii żelaza ferrytyny lipidogramu aminotransferaz ...Może wrzucę listę, która mam ja.
Zobacz załącznik 1323744
No ja właśnie wtedy o tym nie wiedziałam i zrobiłam to w drugim rzucie badań po czytaniu na forum o tymNo tak glukozy, insuliny i hemoglobiny glikowanej tu nie mam tak jak i obciążenia bo w sumie robi się już po kilku msc nieudanych starań, a najlepiej przed więc nie ujęte na liście [emoji846]
O! Dzięki wielkie, to może faktycznie tak zrobimy. Tym bardziej, że mąż ma chorą trzustkę i wyniki aktualnie niby wszystkie ok, ale nasienia nie badaliśmy, a gdzieś kiedyś słyszałam, że chora trzustka też może zmniejszać szansę na bobasaZanim rzucisz się w badania zbadajcie najpierw męża.
Badania nasienia są najtańsze, najszybsze i w zasadzie już po pierwszym badaniu wiesz na czym stoisz.
Bo u kobiet tych badań jest niezliczona ilość
Hahahahaha może było za dużo tego dmuchaniaNoe mam pojęcia jak z trzustka, ale plemniki to ogólnie są strasznie wrażliwe [emoji23]
Trzeba na nie chuchać i dmuchać [emoji23]
to plemniki takie delikutaśne są? W sumiw tak samo jak mężczyźni - niby twardziele, ale jak jest naprawdę każda z Nas wieZanim rzucisz się w badania zbadajcie najpierw męża.
Badania nasienia są najtańsze, najszybsze i w zasadzie już po pierwszym badaniu wiesz na czym stoisz.
Bo u kobiet tych badań jest niezliczona ilość
Nie mam zapasów już nie kupuje bo jak leżą to zbyt wcześnie mnie kusząjak masz zapas testów, to możesz zrobić. Jak musisz specjalnie kupić, to nie rób i czekaj
U mnie zjazd psychiczny - czyli PMS puka do mych drzwiJakaś podenerwowana od rana chodzę
Myśl, że mogło się udać w tym cyklu = 0
No nic, będziemy lecieć z kolejnym
![]()
Nie mam zapasów już nie kupuje bo jak leżą to zbyt wcześnie mnie kusząjak na razie ból krzyża ustał piersi jak balony
ale jakieś upławy się robią różowe. Miewam tak na okres więc czekam do jutra
nie cierpie tego ostatniego tygodnia do okresu nie moge się w ogóle wyluzować nawet bzykać sie nie chce
![]()