Ok, dziekiJabłko!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok, dziekiJabłko!![]()
Podobno nie zaleca się, żeby dziecko przez przypadek nie zarzuciło sobie niczego na głowę ani nie zatkało noska. My mamy na wszelki wypadekUuu wchodzę na forum a tu zostałam usunięta z grupy zamkniętej [emoji19] No nic [emoji6] Dziewczyny kupujecie dzieciaczkom posciel do łóżeczka? Bije się z myślami i nie wiem czy kupować [emoji2370]
Podobno nie zaleca się, żeby dziecko przez przypadek nie zarzuciło sobie niczego na głowę ani nie zatkało noska. My mamy na wszelki wypadek
Ja kupiłam normalnie. Nie jest to żadna puchowa kołdra, tylko raczej coś lekkiego. Średnio przemawia do mnie ten śpiworek, mimo to ze dużo osób chwali.No właśnie to czytalam, z drugiej strony siostra i koleżanka zalecają kupić i sama nie wiem [emoji2356]
Ja kupiłam normalnie. Nie jest to żadna puchowa kołdra, tylko raczej coś lekkiego. Średnio przemawia do mnie ten śpiworek, mimo to ze dużo osób chwali.
Ja kupiłam pościel ale jeden spioworek tez kupię ;D
My mamy bodajże 100x75Jaki rozmiar kupiłaś?
Na początek na pewno nie, jak dla mnie rzecz zbędna a po co się denerwować niepotrzebnie [emoji846]Uuu wchodzę na forum a tu zostałam usunięta z grupy zamkniętej [emoji19] No nic [emoji6] Dziewczyny kupujecie dzieciaczkom posciel do łóżeczka? Bije się z myślami i nie wiem czy kupować [emoji2370]