• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Hej a jak jest z waszymi piersiami. Moje jakoś zmiękły. Bolą dalej ale już nie są napuchnięte, co oczywow dodatkowo mnie martwi . Dzisiaj mam 7t6d. 4 mam wizytę i mam nadzieję że wszystko jest ok. Zaczęło mi przeszkadzać spanie na brzuchu i noce są bardzo zle 🙄🙄
mi aplikacja też pokazuje 7+6 i ostatnio piersi też się jakieś miękkie zrobiły. Bolą tylko przy dotyku.

reklama
Ale w 6+3 chyba nie jest możliwe żeby zarodek miał 6,4 mm, czy się myle? U mnie w 6+2 nie było nawet 1 mm, a siostra w ciąży tydzień wyżej miała 1,1mm.
A moze siostra miała 1,1cm?? 🧐 bo w sumie 1mm to ciężko chyba byłoby uchwycić na USG 🤔 ja w pierwszej ciąży byłam na wizycie w 6+1 to już był zarodek z serduszkiem i crl milam 0,5cm jakoś, nie pamiętam dokładnie. Czyli tak jakby 5mm z przecinkiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry