MamaLama
Fanka BB :)
Mi przysługuje refundowane. Zaraz sobie zadzwonię. Wolę mieć szerszy wybór w razie wja zapisałam się do DCG i za USG + PAPPA wołają sobie 700 zł [emoji85]
Zapisałam się ale szukam czegoś tańszego.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi przysługuje refundowane. Zaraz sobie zadzwonię. Wolę mieć szerszy wybór w razie wja zapisałam się do DCG i za USG + PAPPA wołają sobie 700 zł [emoji85]
Zapisałam się ale szukam czegoś tańszego.
A powiedz mi proszę czy te badania bez skierowania na podstawie karty ciąży to można w każdej placówce współpracującej Medicover czy tylko w placówkach Medicover? Też mam pakiet i muszę się właśnie gdzieś dowiedzieć czy mam brac skierowanie na badania czy tak poprostu w laboratorium mi zrobią badania.Ja usg prenatalnego nie mam w pakiecie Medicover, jedynie test pappa który oczywiscie bede robic. W ogóle dałam wczoraj ciała na wizycie bo zapomnialam sie upomnieć o założenie książeczki ciążowej, a na jej podstawie moge za darmo bez skierowania robić badania w Medicoverze, a mam ich całą listę do zrobienia...
a becikowe nie jest określane również przez finanse? Tam jakoś mega mało trzeba zarabiać żeby się załapać. Czy się mylę?
oj tego niestety nie wiem bo blisko mam centrum medicover i nigdy nie korzystałam z placówek parterskich.. w swoim pakiecie pracowniczym cos takiego znazlam i na tym sie opieram.A powiedz mi proszę czy te badania bez skierowania na podstawie karty ciąży to można w każdej placówce współpracującej Medicover czy tylko w placówkach Medicover? Też mam pakiet i muszę się właśnie gdzieś dowiedzieć czy mam brac skierowanie na badania czy tak poprostu w laboratorium mi zrobią badania.
oj tego niestety nie wiem bo blisko mam centrum medicover i nigdy nie korzystałam z placówek parterskich.. w swoim pakiecie pracowniczym cos takiego znazlam i na tym sie opieram.A powiedz mi proszę czy te badania bez skierowania na podstawie karty ciąży to można w każdej placówce współpracującej Medicover czy tylko w placówkach Medicover? Też mam pakiet i muszę się właśnie gdzieś dowiedzieć czy mam brac skierowanie na badania czy tak poprostu w laboratorium mi zrobią badania.
o 8 pobranie, o 13 miałam wynik w LuxmedzieZazdroszczę wam,że możecie się wymieniać informacjami odnośnie lekarzy. Mieszkam za granicą i tu trochę inaczej to wygląda. Będę miała trochę biegania. Na razie czekam na wizytę, zostało jeszcze niecałe 3 tygodnie. Obym usłyszala bijące serduszko. Jakaś taka niepewna w tej ciąży chodzęw głowie rodzi się sterta pytań. Ile czekaliście na wyniki na obecność toksoplazmozy?
miałam tak samo mieć 9.11, ale przełożyłam druga na tydzień później na 16.11Dziewczyny, bo tak sie zastanawiam czy nie jest to niebezpieczne chodzic do 2 lekarzy? 15.11 mam 2 wizyty. Rano i popoludniu. Niewiem jak to ogarnac
No właśnie też mam takie informacje ale nie wiem czy to działa wszędzie... Zadzwoniłam do je teraz do diagnostyki i niestety potrzebuje mieć skierowanie [emoji2955] więc muszę iść na wizytę do innego lekarza na Medicover żeby dostać te same badania tylko ze skierowaniem.oj tego niestety nie wiem bo blisko mam centrum medicover i nigdy nie korzystałam z placówek parterskich.. w swoim pakiecie pracowniczym cos takiego znazlam i na tym sie opieram.