Lilka92
Fanka BB :)
Fajna ciekawostka, ja swój głos oddałamNa pierwszej stronie jest widoczna dla Was ankietazrobilam z ciekawosci. Jesli macie ochote wypełnijcie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Fajna ciekawostka, ja swój głos oddałamNa pierwszej stronie jest widoczna dla Was ankietazrobilam z ciekawosci. Jesli macie ochote wypełnijcie
Chce wiedziec ile nas jest w danym tygodniuFajna ciekawostka, ja swój głos oddałam![]()
Jest nas sporo więc statystyki powinny ładnie wyjśćChce wiedziec ile nas jest w danym tygodniu![]()
Gdzke ta ankieta bo slepa jestem [emoji28]Na pierwszej stronie jest widoczna dla Was ankieta [emoji3] zrobilam z ciekawosci. Jesli macie ochote wypełnijcie
Przewiń strone na sama goreGdzke ta ankieta bo slepa jestem [emoji28]
A co z tą grupa wkoncu? No bo sie za cholere dodać nie mogęPrzewiń strone na sama gore![]()
Zrobienie grupy prywatnej to nie takie latweA co z tą grupa wkoncu? No bo sie za cholere dodać nie mogę![]()
No nie wiem, mam jedną grupę prywatną i jest normalnie ;PZrobienie grupy prywatnej to nie takie latwebedzie napewno
![]()