• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Brak miesiączki test negatywny

Misialinka93

Zaciekawiona BB
Witajcie.
Ostatnia miesiączkę zaczęłam 12.10 2021. Cykle mam 26 dniowe. Staramy się o dzidziusia. Miesiączka spóźnia się 2 dni ale zrobiłam test dwa dni przed miesiączką byk negatywny i wczoraj popołudniu też negatywny. Zauważyłam że leciutko plamie na różowo. Temp utrzymywała się na poziomie 37,2-37 ale dziś miałam 36,8. Myślicie że jest jeszcze szansa że to ciąża ?

reklama
Witajcie.
Ostatnia miesiączkę zaczęłam 12.10 2021. Cykle mam 26 dniowe. Staramy się o dzidziusia. Miesiączka spóźnia się 2 dni ale zrobiłam test dwa dni przed miesiączką byk negatywny i wczoraj popołudniu też negatywny. Zauważyłam że leciutko plamie na różowo. Temp utrzymywała się na poziomie 37,2-37 ale dziś miałam 36,8. Myślicie że jest jeszcze szansa że to ciąża ?
Żeby mieć pewność, zrób sobie badanie z krwi beta hcg 🙂 chodzisz na monitorowanie cyklu do ginekologa, żeby wiedzieć dokładnie kiedy była owulacja? Są różne przyczyny braku okresu, więc jeśli beta nie potwierdzi ciąży to się zgłoś do ginekologa.

U mnie plamienie przed okresem było spowodowane niedomogą lutealną. I też zrobiło się nagle. W jednym cyklu nie miałam a w kolejnych już tak. Równie dobrze może rozkręcać Ci się okres.

Ja miałam plamienia przed każdym cyklem związane z niedoborem progesteronu aczkolwiek podczas cyklu w którym zaszłam w ciążę też je miałam. Najlepiej zrobić betę :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry