reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Ja chodzę rzadko sikać, tzn tak normalnie. Wszystkie piszecie o tych częstych wizytach w toalecie a ja nie odczuwam takiego parcia na pęcherz 🙈 ciekawe od czego to zależy
Ja to różnie, zależy od ilości wypitej wody. Zdarza się, że przed snem jak pojde do łazienki to po 10 min znowu muszę i w nocy budzę się raz na sikanie 😅

Ja to różnie, zależy od ilości wypitej wody. Zdarza się, że przed snem jak pojde do łazienki to po 10 min znowu muszę i w nocy budzę się raz na sikanie 😅
No w nocy też częściej wstaje. Dzisiaj np. dwa razy sie przebudziłam, ale cale szczescue ze o 6 rano mi sie przypomniało ze musze do pojemniczka haha. 😆

reklama
Nie krępuj się. Tak świetnie wam to ostatnio szło
Jejku, skąd w Tobie tyle jadu? 🙄 rozumiem że cierpisz ale nie wyżywaj się już na innych... Pisałaś że to my byłyśmy niemiłe dla Ciebie - w tym momencie jak dziewczyny doradzały pomoc psychologa? Bo nic innego mi się nie nasuwa 🥴 myślę że masz jakies swoje przekonania, widzisz wszystko w taki sposób który według Ciebie jest poprawny a wszyscy inni powinni się podporządkować. W przeciwnym wypadku wszystko jest blee i wrogo do Ciebie nastawione 🤷‍♀️

Do góry