Kundlica
Fanka BB :)
W sumie to zastanawiam się po co tu wróciłaś... Chociaż pod skórą czuje i uważam, że jesteś cholernie nie fair [emoji2368][emoji2356]Nie krępuj się. Tak świetnie wam to ostatnio szło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sumie to zastanawiam się po co tu wróciłaś... Chociaż pod skórą czuje i uważam, że jesteś cholernie nie fair [emoji2368][emoji2356]Nie krępuj się. Tak świetnie wam to ostatnio szło
Ja to różnie, zależy od ilości wypitej wody. Zdarza się, że przed snem jak pojde do łazienki to po 10 min znowu muszę i w nocy budzę się raz na sikanieJa chodzę rzadko sikać, tzn tak normalnie. Wszystkie piszecie o tych częstych wizytach w toalecie a ja nie odczuwam takiego parcia na pęcherzciekawe od czego to zależy
Normalne, normalneJa w sumie dopiero od kilku dni tak biegam i się zastanawiam czy to normalne [emoji1745]
No w nocy też częściej wstaje. Dzisiaj np. dwa razy sie przebudziłam, ale cale szczescue ze o 6 rano mi sie przypomniało ze musze do pojemniczka haha.Ja to różnie, zależy od ilości wypitej wody. Zdarza się, że przed snem jak pojde do łazienki to po 10 min znowu muszę i w nocy budzę się raz na sikanie![]()
To znaczy ze ujemny/negatywnySłuchajcie jak wynik jest niereaktywny to co oznacza?
Czyli dobry wynik ?To znaczy ze ujemny/negatywny
Na różyczka pewnie byłaś szczepionaJa jestem ciekawa czy na krzywa pójdę.Bo glukoza 91 i czy będę powtarzać różyczkę bo mam przeciwciała bo przechodziłam milion lat temu.
No i nam płytki krwi ponad normę a to podobno też nie dobrze i niby biorę acard ale wynik i tak kiepski
Widać grzeczne dziecko Ci rośnie [emoji13]Normalne, normalneNiektore wlasnie tak mają bo jest ucisk na pęcherz. Widocznie moj lokator mnie oszczedza poki moze [emoji28]
No wlasnie sie smieje, że już w brzuchu czuje się ustawione przeze mnie i stara się jak może!Widać grzeczne dziecko Ci rośnie [emoji13]
Jejku, skąd w Tobie tyle jadu?Nie krępuj się. Tak świetnie wam to ostatnio szło