Jula19
Fanka BB :)
Wez większą dawke magnezu i koniecznie lek nie suplement. Mi przechodzi i pomaga.Śniło mi się dziś, że zrobiłam 4 testy ciążowe i wszystkie były pozytywneahhh oby tak było
Dzień 2 skaczącej powieki no nie wytrzymam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wez większą dawke magnezu i koniecznie lek nie suplement. Mi przechodzi i pomaga.Śniło mi się dziś, że zrobiłam 4 testy ciążowe i wszystkie były pozytywneahhh oby tak było
Dzień 2 skaczącej powieki no nie wytrzymam...
Testowanie planuje dopiero w okolicach 10.12 żeby znów się nie rozczarować bielą, ale no wczoraj to myślałam że umrę. Stary to tak spanikował że całą noc przesiedział na telefonie i komputerze, żeby w razie jak się obudzę albo źle poczuje mógł mnie zawieźć na pogotowie i nie jechać na śpiocha. A mnie po tym drinku NIGDY nie muli, za dobrych studenckich czasówA ja ci powiem, machnij se test za parę dni.
Idziesz na betę?U mnie dziś jakieś plamieniei test jakiś jaśniejszy, nie rozumiem tego już
TakIdziesz na betę?
to leć i daj znać jaki wynik później. nie stresuj tylko bo sobie zaszkodzisz
Weź i się nie stresuj, masakra już mi wyć się chce. Wyniki będą dopiero po 13to leć i daj znać jaki wynik później. nie stresuj tylko bo sobie zaszkodzisz