Lenkamagda
Zaangażowana w BB
Dziewczyny byłam wczoraj na monitoringu 13DC pęcherzyk 16 mm . Pani dr powiedziała ze przy clo nie daje się zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka . Czy któraś z Was miała stymulację clo bez zastrzyku ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja miałam zawsze bez zastrzyku i wszystko rosło jak należy. Myślę że zastrzyk nie jest potrzebny każdej kobiecie przy stymulacji cyklu.Dziewczyny byłam wczoraj na monitoringu 13DC pęcherzyk 16 mm . Pani dr powiedziała ze przy clo nie daje się zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka . Czy któraś z Was miała stymulację clo bez zastrzyku ?
Udało się ?Ja miałam zawsze bez zastrzyku i wszystko rosło jak należy. Myślę że zastrzyk nie jest potrzebny każdej kobiecie przy stymulacji cyklu.
Za pierwszym razem udało się dopiero w 5 cyklu, niestety ciąża się nie utrzymała. Po przerwie znowu miałam stymulację CLO i udało się w drugim cyklu, aktualnie kończę 12tc [emoji3526] a u Ciebie który to cykl z CLO?Udało się ?
U mnie pierwszy . GratulujeZa pierwszym razem udało się dopiero w 5 cyklu, niestety ciąża się nie utrzymała. Po przerwie znowu miałam stymulację CLO i udało się w drugim cyklu, aktualnie kończę 12tc [emoji3526] a u Ciebie który to cykl z CLO?
Dziękuję [emoji3059]U mnie pierwszy . Gratuluje [emoji3059]
Nie dziękuje . W sumie to od marca , w lutym poroniłamDziękuję [emoji3059]
To trzymam mocno kciuki żeby się udało, ale jeżeli w tym cyklu się nie uda to się nie załamuj bo to normalne [emoji846] a długo się już staracie?
To daj znać jak się sytuacja rozwinie [emoji846] kiedy testujesz?Nie dziękuje . W sumie to od marca , w lutym poroniłam
Ja mialam bez zastrzyku. Lekarz powiedział że im mniej leków tym lepiej skoro pecherzyki pękają.Dziewczyny byłam wczoraj na monitoringu 13DC pęcherzyk 16 mm . Pani dr powiedziała ze przy clo nie daje się zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka . Czy któraś z Was miała stymulację clo bez zastrzyku ?
Trochę się uspokoiłam . DziekiJa mialam bez zastrzyku. Lekarz powiedział że im mniej leków tym lepiej skoro pecherzyki pękają.
Ciaza w drugim cyklu z clo