Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powiem Wam, że tak jak na początku ciąży miałam słaby apetyt, tak teraz jestem cały czas głodna... I w dodatku mam różne zachcianki, a przez cukrzycę na nic nie mogę sobie pozwolić :/ Mam nadzieję, że ten kryzys niedługo minie, bo do końca ciąży jeszcze sporo zostało![]()
ja zaczynam mieć podobniePowiem Wam, że tak jak na początku ciąży miałam słaby apetyt, tak teraz jestem cały czas głodna... I w dodatku mam różne zachcianki, a przez cukrzycę na nic nie mogę sobie pozwolić :/ Mam nadzieję, że ten kryzys niedługo minie, bo do końca ciąży jeszcze sporo zostało![]()
Ja za to od początku ciąży mogłabym jeść na okrągło...ograniczam się oczywiście, ale mija 2h od śniadania i czuję się totalnie głodna...Powiem Wam, że tak jak na początku ciąży miałam słaby apetyt, tak teraz jestem cały czas głodna... I w dodatku mam różne zachcianki, a przez cukrzycę na nic nie mogę sobie pozwolić :/ Mam nadzieję, że ten kryzys niedługo minie, bo do końca ciąży jeszcze sporo zostało [emoji28]
myłam w pierwszej ciąży do końca, nawet przed samym porodem. W tej też już umyłam w weekend. Mam mało okien, nic mi nie dolega, nie na żadnych bóli ani zakazów, więc nie widzę przeszkód a porządek kocham, jestem niestety pedantką[emoji2]