Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dokladnie, mi to lata kiedy. Po prostu niech sie udapewnie ze tak, dla mnie to tez najważniejsze kryterium. Mam dosc trudne relacje z kilkoma osobami, które kiedyś odgrywały bardzo ważne role w moim życiu, wszystkie skorpiony z listopada i po przejściach obiecałam sobie ze nie będę starała się w lutym o dzidziora żeby uniknac tego znaku zodiaku ale przyszło co do czego, jest mi to całkiem obojętnenawet w wigilie albo sylwestra mogę być na porodówce
Pewnie, że tak. Chociaż fajnie byłoby mieć strzelca jak jego/jej tata i wujekJak owulacja wypadnie mniej więcej do 10 kwietnia to powinno się udać, jeszcze z 2022ale 2023 to też będzie świetny rok na rodzenie
![]()
Ty tez świeżo po drożności?No, zwłaszcza, że mam drożność, a podobno po drożności są troszke większe szanse... zobaczymy
Mi teraz już też. W poprzednich cyklach miałam nadzieję, że urodzę jeszcze przed 40, ale teraz już nie ma opcji. Ważne, aby było zdrowedokladnie, mi to lata kiedy. Po prostu niech sie uda
mam zaplanowaną drożność na 11 marcaTy tez świeżo po drożności?
Ja strasznie chciałam letnie/wcześnojesienne dziecko i grudzień / styczeń na koniec ciąży i poród wydają mi się bardzo ciężkie. Mam nadzieje że uda się teraz i rozpakują mnie wtedy jeszcze w listopadzieJak owulacja wypadnie mniej więcej do 10 kwietnia to powinno się udać, jeszcze z 2022ale 2023 to też będzie świetny rok na rodzenie
![]()