Czy test jest pozytywny? Bardzo się boje dlatego proszę o odpowiedz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czego się boisz ?Czy test jest pozytywny? Bardzo się boje dlatego proszę o odpowiedz
Jutro/ dzisiaj powinien się zacząć, tylko że stosunku nie było, jedynie ocieranie się itpA czego się boisz ?
To jest tak ... okres powinien być kiedy?
Ja tam niby coś drlikatnego widzę ale jest to wg mnie na tyle delikatne że równie dobrze może to być kreska fabryczna ... stąd moje pytanie o termin okresu.
Test był wyciągnięty z tego opakowania zaklejonego i leżał jedynie w opakowaniu sam niczym nie zabezpieczony, czy dalej może pokazywać prawidłowo?Jeśli kreska ukazała się do 3 min to istnieje prawdopodobieństwo ciąży. Jeśli zaś później to wygląda podobnie do fabrycznej
Dzieci, proszę zapisać na tablicy dzisiejszy temat :Jutro/ dzisiaj powinien się zacząć, tylko że stosunku nie było, jedynie ocieranie się itp
A ten test nic nie pokazuje?Dzieci, proszę zapisać na tablicy dzisiejszy temat :
Nie ma seksu - nie ma ciąży.
Dziękuję , koniec lekcji.
Nie jesteś w ciąży. Ocieranie nic nie daje. To jak ocieranie się 30 pączkami- od tego się nie przytyje.
Tylko że po czasie znikł ten prześwit i test jest puściutkiTo uważam, że to fabryczny prześwit testu