Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miesiączka powinna być 21.07 się nie pojawiła do tej pory mam 28dniowe cykle , 28.07 zrobiłam betę i wykluczyła ciążę , dodam ,że cały czas się z partnerem nie zabezpieczamy odkąd właśnie miesiączki nie mam . Byłam 12.08 u ginekologa zleciła na drugi dzień betę ,bo jak powiedziała że zapłodnienie mogło dojść później . Ale dopiero o wynikach dowiem się w poniedziałek 18.08 wtedy mam kolejna wizytę .Ja jak robiłam pierwszy test to w moim przypadku było widać jasną drugą kreskę, a na drugi dzień była już ciemne kreski. A u Ciebie niestety nic nie widać.
A kiedy była spodziewana ostatnia miesiączka?
A mieszkasz w Polsce?Miesiączka powinna być 21.07 się nie pojawiła do tej pory mam 28dniowe cykle , 28.07 zrobiłam betę i wykluczyła ciążę , dodam ,że cały czas się z partnerem nie zabezpieczamy odkąd właśnie miesiączki nie mam . Byłam 12.08 u ginekologa zleciła na drugi dzień betę ,bo jak powiedziała że zapłodnienie mogło dojść później . Ale dopiero o wynikach dowiem się w poniedziałek 18.08 wtedy mam kolejna wizytę .
A test robiłam w czwartek 14.08 i wypatrzyłam jakiś cień cienia , ale jednak sobie uroilam .
TakA mieszkasz w Polsce?
No to powinnaś wyniki tej bety juz dawno mieć. Czekanie tydzień na wynik bety to głupota. Ja bym poszła do tego lekarza w poniedziałek, ale bym się nie przywiązywała, bo lekarz, który czeka miesiąc i jedynie zleca betę to tak no średnio rokuje.