zaciekawionazycia
Zaciekawiona BB
Czy da sie zajsc w ciaze poprzez masaz lechtaczki? palce nie byly wlozone do pochwy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy da sie zajsc w ciaze poprzez masaz lechtaczki? palce nie byly wlozone do pochwy
Co z tego że nie były w środku? Łechtaczka to część narządu płciowego kobiety, który jest częścią narządu rozrodczego kobiety.czekam na odpowiedz pomocy!!!!!!!!!!
Abolutnie i definitywnie tak. Muszę spróbować, może po ponad roku w końcu się udaCzy da sie zajsc w ciaze poprzez masaz lechtaczki? palce nie byly wlozone do pochwy
pewnie jest już widoczna Kresa i odczuwalne kopniakiJasne, ze można zajść. Ja nawet zaczynam twierdzić, ze mu tutaj wszystkie uprawiamy seks bez sensu i tylko wydłużały ten moment kiedy się uda zajść. Zamiast robić sobie masaż łechtaczki i członka, zamiast seksu przez majtki i ocierania się jedno o drugiego jak ludzie w autobusie itp.
Całe życie w błędzie.
A powiedz, masz już objawy czy dopiero jesteś „po” ?
Co nie ? Stare a głupie…@Nel331 człowiek uczy się całe życie
Ja to tutaj widzę coraz wyraźniej, z początku mnie to serio przerażało ,,jak mało wiem" ale te pół roku tutaj uświadomiło mi ile jest możliwości. Tylko ja po prostu za stara jestem, nie nadążam za młodszymi pokoleniami które znalazły sposób na skróty w zapładnianiu.