Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czyli nie moze byc z tego ciazy?serio posłuchaj dziewczyn maja ogromna wiedzę i wiedza co i jak. Ja ze wstydem się przyznaje ze tez miałam takie myśli, ale już wszystko zostało mi wyjaśnione, niestety po fakcie (nauczka dla mnie ze pierwsze edukacja później zabawa)
nieczyli nie moze byc z tego ciazy?
Po co pytasz skoro wiesz lepiej? Dziewczyny napisały, że ciąża może być a ty, że nie.czyli mam rozumiec ze nie ma mozliwosci ciazy skoro sie ze mnie nabijacie??
Ja bym na twoim miejscu najpierw pouczyła się na tematu seksu, zachodzenia w ciąży, itp itd a potem się za to brała.. Masakra normalnie. Zrobicie dziecko nieumyślnie..bo to chyba wiecie że takie zabawy różnie się mogą skończyc?czyli nie moze byc z tego ciazy?
jak sie moga skonczyc takie zabawy jak masowanie lechtaczkiJa bym na twoim miejscu najpierw pouczyła się na tematu seksu, zachodzenia w ciąży, itp itd a potem się za to brała.. Masakra normalnie. Zrobicie dziecko nieumyślnie..bo to chyba wiecie że takie zabawy różnie się mogą skończyc?
mysle ze tu chodziło o to, że was może ponieść i wtedy dopiero będzie powód do zmartwieńjak sie moga skonczyc takie zabawy jak masowanie lechtaczki
Biologia w szkole była?jak sie moga skonczyc takie zabawy jak masowanie lechtaczki
Skutki uczenia onlineBiologia w szkole była?
Dziewczyno źle się sam masaż skończyć nie może.. Ale skoro tego nie wiesz to znaczy że masz jakies braki w edukacji. Do seksu podczas takich zabaw dużo nie brakuje.. A skoro o pewnych rzeczach nie masz pojęcia to wpadka gwarantowana..jak sie moga skonczyc takie zabawy jak masowanie lechtaczki