Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam bardzo mocno kciuki!!!oczywiście dam znaćtylko strach mnie przeszywa okropny. Mam 5 biochemow za sobą i cp. Boje się nawet kichnąć zeby wszystko było dobrze. Pierwszy zastrzyk z heparyny zrobiony przeze mnie już mam za sobą
no to poczwórne kciukioczywiście dam znaćtylko strach mnie przeszywa okropny. Mam 5 biochemow za sobą i cp. Boje się nawet kichnąć zeby wszystko było dobrze. Pierwszy zastrzyk z heparyny zrobiony przeze mnie już mam za sobą
Bardzo mi przykro, oby tym razem było dobrzeoczywiście dam znaćtylko strach mnie przeszywa okropny. Mam 5 biochemow za sobą i cp. Boje się nawet kichnąć zeby wszystko było dobrze. Pierwszy zastrzyk z heparyny zrobiony przeze mnie już mam za sobą
Hejo@Kamilka12 @Aleksandra28 dziewczyny co u Was? Dajcie znać, założyłabym już wątek kweitniowy.
@Blondynka w sieci masz coś przeciwko, że załoze wątek kwietniowy i w razie czego wpiszę Ci kreski 1 kweitnia?![]()
Hejolekarz 11 kwietnia, puki co wszystko ok. Byłam ciekawa pozytywnych owulacyjnych testów w ciąży i faktycznie wychodA piękne grube krechy xd