Magdalena.Be
Zaangażowana w BB
Ja mam mieć orgalutran I chyba rekovelle.
Zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądać I jak będę się czuć
byle do przodu.
Zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądać I jak będę się czuć
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też mam orgalutranJa mam mieć orgalutran I chyba rekovelle.
Zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądać I jak będę się czućbyle do przodu.
Nie wiem jeszcze. Podejrzewam, że dowiem się w trakcie. Zależy jak będę się czuła po stymulacji czy nie dojdzie do hiperstymulacji jajników itd. Jak wszystko będzie ok, to chyba będę miałam w tym cyklu.Ja też mam orgalutranJa nie mogę się doczekać tego okresu już, a niestety mam bardzo nieregularnie więc tym bardziej na niego czekam. A po stymulacji i punkcji transfer od razu czy na cyklu naturalnym? Mi ostatnio lekarz powiedział, że transfer w następnym cyklu. Niestety transfer na cyklu sztucznym za pierwszym razem się nie przyjął a mrozak tak
![]()
7 kwietnia między 10 a 11. Tylko poprzez email . Ja właśnie przed szczepieniami ale tak samo pomyślałam że warto mieć awaryjny termin. W razie w. A w razie czego zawsze będę mogła pomóc komuś , tak jak mi pomogli z terminem
Cześć, niestety wszystkie zarodki mają abberacje chromosomowe, czyli są genetycznie nieprawidłoweCześć dziewczyny …
Odebrałam dzisiaj wyniki, przez telefon poinformowali mnie, że nie dojdzie do żadnego transferu z uwagi na złe wyniki. Czy ktoś jest w stanie to rozszyfrować lub miał takie i powie coś więcej ?
Lekarza mam dopiero w pon i zamęczę się do tego czasu …
Wujek Google mi nie pomogl chociaż szukałam odpowiedzi![]()
to wiem, ale jakimi chorobami jesteśmy obciążeni ? Czy ktoś tak miał kiedyś z Was, a kolejnym razem wyszło Ok? Czy to już nie ma ratunku i nadziei dla nas ?Cześć, niestety wszystkie zarodki mają abberacje chromosomowe, czyli są genetycznie nieprawidłowePrzykro mi...
Ale no najlepiej porozmawiaj z lekarzem.
To najlepiej porozmawiać z genetykiem. Ten pierwszy zarodek to chyba zespól Di Georgea. Abberacje chromosomowe są najczęściej spontaniczne, nie przekreśla to Waszych szans moim zdaniem.To
to wiem, ale jakimi chorobami jesteśmy obciążeni ? Czy ktoś tak miał kiedyś z Was, a kolejnym razem wyszło Ok? Czy to już nie ma ratunku i nadziei dla nas ?
Kochana, miło, że o mnie pamiętasz. Dziś 4 dzień stymulacji i jest 8 pęcherzyków. Czyli jak na moje aMH to całkiem przyzwoicie. Dziś wchodzi dodatkowy lek i mam nadzieję, że coś tam się jeszcze wyklujeMASZKA jak Twoje jajka?