Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jutro zrobięPowinnysmy z dziewczynami założyć wątek „ZAKAZ KUPOWANIA TESTÓW FACELLE”. To najgorszy sort testów jaki może być. Mi ten test wyszedł pozytywny, gdy wylał mi się na niego Listerine. Dziewczynom takie kreski wychodzą a w ciąży nie są. Mnóstwo kobiet zmylił. Ta kreska na tym teście jest fabryczna.Te testy tak mają. Zrób PINK strumieniowy, z nim wątpliwości nie ma
Na bete pójdę w ponUważam jak Nasturcjja, kreska jest szara ,nie różowa, one tak maja ,praktycznie każdy jest jest tak widoczna kreska , idz na bete to będzie pewnosc
Po całkowitym wyschnięciuUważam jak Nasturcjja, kreska jest szara ,nie różowa, one tak maja ,praktycznie każdy jest jest tak widoczna kreska , idz na bete to będzie pewnosc
Po całkowitym wyschnięciu
Jadę do pracy kupię dziś w aptece i jutro sprawdzeWygląda dość ciążowo, ale dużo czasu minęło. Ja tym testom nie ufam i nigdy bym go nie zrobiła. Naprawdę kup w rossmanie pinka strumieniowego (teraz jest niedziela handlowa)