Zygfrydka
Zaangażowana w BB
W środę robię betę, a okres powinnam miec w poniedziałek lub wtorek.Czemu w środę? Wizyta w sprawie ivf ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W środę robię betę, a okres powinnam miec w poniedziałek lub wtorek.Czemu w środę? Wizyta w sprawie ivf ???
Witamy na pokładzieCześć dziewczyny
czytam i obserwuje was od długiego czasu, ale dopiero teraz postanowiłam tutaj dołączyć. Jesteśmy przed pierwszą inseminacja i póki co z mężem zrobiliśmy wszystkie zalecane badana. U nas problemem są słabe wyniki badania męża, a mianowicie słaba morfologia nasienia.
Jeżeli wszystko dobrze pójdzie to pierwszą IUI będziemy mieć po majówce.
Trzymam kciuki za Was wszystkie!![]()
Przepraszam Ciebie, ale ja już gubię się w nickach ;* no tak pisałaś! Jezuuuu oby nie przyszedł......W środę robię betę, a okres powinnam miec w poniedziałek lub wtorek.
witajCześć dziewczyny
czytam i obserwuje was od długiego czasu, ale dopiero teraz postanowiłam tutaj dołączyć. Jesteśmy przed pierwszą inseminacja i póki co z mężem zrobiliśmy wszystkie zalecane badana. U nas problemem są słabe wyniki badania męża, a mianowicie słaba morfologia nasienia.
Hej hej! A jeśli mogę wiedzieć staraliście się poprawić morfologię przed iui ?Cześć dziewczyny
Trzymam mocno kciuki!witaj
u nas tez jedynym problemem jest slaba morfologia nasienia i pod koniec kwietnia będziemy podchodzić do drugiej iui![]()
Tak, mąż miał przepisane proszki i brał przez ostatnie 3 miesiące. Morfologia bez zmian ale inne parametry znacząco się poprawiły.Hej hej! A jeśli mogę wiedzieć staraliście się poprawić morfologię przed iui ?
Trzymam kciuki, oby się udało, ja jestem po trzeciej i jeśli ta się nie uda ruszam z ivf, u nas wszystko ok tylko wrogi śluzTak, mąż miał przepisane proszki i brał przez ostatnie 3 miesiące. Morfologia bez zmian ale inne parametry znacząco się poprawiły.![]()
wiesz, ja to rozegralam trochę inaczej. Żeby rodzinka nie zadawala zbyt dużo pytań już dobre kilka lat temu powiedzieliśmy, że nie chcemy mieć dzieci. Od tamtej pory cisza. A teraz w Wielkanoc zrobimy im niespodziankę. Takiej informacji się nie spodziewająDziewczyny a jak u was nastrój przedświąteczny? Dla mnie to jeden z najbardziej dołujących momentów, przyjeżdża całą rodzina i ciągle te pytania, tym bardziej że teraz dołączy kuzynka z 2 miesięcznym dzieckiem i zaproszeniami na chrzest.