Teraz mam stan podgoraczkowy, wiec chyba to nie tylko alergiaNo taki lejący katar jest mega męczący oby przeszło jak najszybciej![]()
Lecze się pizza aktualnie, takiego miałam smaka..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Teraz mam stan podgoraczkowy, wiec chyba to nie tylko alergiaNo taki lejący katar jest mega męczący oby przeszło jak najszybciej![]()
Jedyne słuszne lekarstwoTeraz mam stan podgoraczkowy, wiec chyba to nie tylko alergia
Oj nie. W ciąży miałam zakaz brania, tylko wziewy na astmę mogłam, z tym, że ja ciąże miałam od sierpnia do marca, wiec poza sezonem. Przy karmieniu później też nie mogłam zażywać.i w ciazy bez problemu?
Pizza Cie wyleczyTeraz mam stan podgoraczkowy, wiec chyba to nie tylko alergia
O kurcze teraz takie pogody niby ciepło a wystarczy że lekko zawieje i już . Ja też jadłam nie dawno pizzęTeraz mam stan podgoraczkowy, wiec chyba to nie tylko alergia
Piękne dziękiJedyne słuszne lekarstwodużo zdrówka
![]()
Ja juz jutro nie wezmę na pewnoOj nie. W ciąży miałam zakaz brania, tylko wziewy na astmę mogłam, z tym, że ja ciąże miałam od sierpnia do marca, wiec poza sezonem. Przy karmieniu później też nie mogłam zażywać.
..a później że obwód brzuszka Małej za duży, wierze, że mi wybaczy..Pizza Cie wyleczy![]()
Tak, musialam się zbytnio porozbierac. Pizzove love tutaj widzę..O kurcze teraz takie pogody niby ciepło a wystarczy że lekko zawieje i już . Ja też jadłam nie dawno pizzędużo zdrowia
![]()
Tak ja kocham pizzę a d*pa już ciężka się robiTak, musialam się zbytnio porozbierac. Pizzove love tutaj widzę..
Dzięki Kochana!