Karo5677
Aktywna w BB
Dziś rozmawiałam z dr i mówiła że mała beta ale dodała że są czasem takie ciążę. Dodała że widać że coś się dzieje i kazała za tydzień będę zrobić i się okaże.Weź poprawkę na to, że zarodek był dwudniowy. No i też może być troszkę "leniuszek". Na razie jest wszystko w normie. A kiedy jakiś kontakt z kliniką?

moze to chłopak bedzie
 moze to chłopak bedzie  oni zawsze potrzebują wiecej czasu zeby sie ogarnac
 oni zawsze potrzebują wiecej czasu zeby sie ogarnac 
 przyjechaliśmy po niego pełni pozytywnych emocji.. oczywiście mąż był tak zdenerwowany że pantofla filiowego chciał założyć na głowę
 przyjechaliśmy po niego pełni pozytywnych emocji.. oczywiście mąż był tak zdenerwowany że pantofla filiowego chciał założyć na głowę  a teraz cieszymy się każdym kopniakiem, czujemy te malutkie stopki i niedługo się zobaczymy.. trzeba walczyć dziewczyny!!!
 a teraz cieszymy się każdym kopniakiem, czujemy te malutkie stopki i niedługo się zobaczymy.. trzeba walczyć dziewczyny!!! 

A tak na spokojnie bez stresu i w komforcie
 A tak na spokojnie bez stresu i w komforcie  

nie ma sie co od razu stresować zwłaszcza, że przyrosty są w normie! Nie kazda ma bete startującą po 300%
 nie ma sie co od razu stresować zwłaszcza, że przyrosty są w normie! Nie kazda ma bete startującą po 300% .
. ja mam 2.2
 ja mam 2.2