Witam was dziewczyny. Mam tydzień do okresu jest mi tak nie dobrze, mam nudności, jestem zmęczona , czasami boli mnie podbrzusze. Kochałam się z mężem w dni płodne. Robiłam już test ciążowy ale może za szybko bo wyszedł mi negatywny
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Test w dniu spodziewanej miesiączki. Najlepiej z krwi zobrazuje wtedy wszystko jasno i klarownie. Czasami wmawiamy sobie objawy, więc podejdź do tego na spokojnie, bo masz jeszcze chwilkę do daty miesiączki.Witam was dziewczyny. Mam tydzień do okresu jest mi tak nie dobrze, mam nudności, jestem zmęczona , czasami boli mnie podbrzusze. Kochałam się z mężem w dni płodne. Robiłam już test ciążowy ale może za szybko bo wyszedł mi negatywny
Po owulacji wydziela się progesteron, który odpowiada za dużo objawów ciążopodobnych.Witam was dziewczyny. Mam tydzień do okresu jest mi tak nie dobrze, mam nudności, jestem zmęczona , czasami boli mnie podbrzusze. Kochałam się z mężem w dni płodne. Robiłam już test ciążowy ale może za szybko bo wyszedł mi negatywny