Niby rok bezskutecznych starań jest warunkiem. Ale nikt nie weryfikuje tego czy mówisz prawdęSą tam jakieś wymagania np. że trzeba się starać ileś miesięcy? Jak wygląda rejestracja
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niby rok bezskutecznych starań jest warunkiem. Ale nikt nie weryfikuje tego czy mówisz prawdęSą tam jakieś wymagania np. że trzeba się starać ileś miesięcy? Jak wygląda rejestracja
Ja obecnie leczę się w Instytucie Matki i Dziecka . Jest to mój pierwszy cykl stymulacji.Oooo, dziękujębardzo cenne informacje. Będę szukać w Warszawie, wiem, że prywatnie to wszystko kosztuje ogrom kasy.
do kogo sie zapisalas?Hej! Zapisaliśmy się z partnerem do Angeliusa. Mąż mial badanie nasienia, a ja parę dni temu badania krwi w czasie miesiączki. Monitoring cyklu - ok. Pytałam lekarza - co dalej po badaniach, jakie są możliwości. Nie chciał mi nic powiedzieć - w sumie się nie dziwię :-) ale Wy pewnie wiecie - źle wyniki hormonów leczy się tylko tabletkami anty?
Do dr Mańki na koniec października. Mam nadzieję, że jest warty czekania :-)do kogo sie zapisalas?![]()
ja czekałam pół roku na termin u jego żony, dr Paligi, zapisałam nas na 11.2020, w ciąży byłam 09.2021Do dr Mańki na koniec października. Mam nadzieję, że jest warty czekania :-)
Do dr Paligi miejsca rozeszły się szybciej niż udało mi się dodzwonić :-) i nie ma już na ten rok. Ale myślę, że dr Mańka to tez dobre rozwiązanie.ja czekałam pół roku na termin u jego żony, dr Paligi, zapisałam nas na 11.2020, w ciąży byłam 09.2021znajomy ma córeczke dzieki dr Mańce
![]()
No pewnie, to małżeństwo, mysle, ze maja te same metody leczeniaDo dr Paligi miejsca rozeszły się szybciej niż udało mi się dodzwonić :-) i nie ma już na ten rok. Ale myślę, że dr Mańka to tez dobre rozwiązanie.
A czułaś się tam potraktowana indywidualnie? Czy raczej lecą hurtowo?No pewnie, to małżeństwo, mysle, ze maja te same metody leczeniaja jestem bardzo zadowolona z opieki w Angeliusie
ciezko mi to ocenić, bo u nas był czynnik tylko i wylacznie meski, a moje wyniki idealne.. natomiast musielismy wykonac wszystkie niezbedne badania, suplementacja- to sie rozlozylo dosc w czasie. Jak padla decyzja o in vitro to juz wszystko ruszyło szybko, jak mialam monitoring owu to bylam codziennie w kliniceA czułaś się tam potraktowana indywidualnie? Czy raczej lecą hurtowo?