мą∂яα ιиα¢zєנ :)
Fanka BB :)
Zabieg trwał całe 20 minut pod pełną narkozą. W przeciągu 3 godzin oproznili 2 worki moczu
Teraz też już kolejny pełny masakra jąkaś
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rozumiem. Ja też nie mam dobrych doswiadczen po pierwszej ciąży. Ale nie uważam że mam się zamartwiać, bo to też nie pomoże. A czesto się wpływu żadnego nie ma. Więc lepiej dla mnie myśleć pozytywnieWiesz, mnie trochę dystansuje mój wiek. Boję się, że coś może być nie tak, może to trochę też trauma po tym wyniku testu pappa dwa lata temu.
Ja bym poszła 11+6. Ten 12 tydzień jest ponoć najlepszy.
No to faktycznie się tego nazbierałoZabieg trwał całe 20 minut pod pełną narkozą. W przeciągu 3 godzin oproznili 2 worki moczu
Dobrze ze pomaga. A Ty się jak czujesz? I potem będziesz już normalnie sikać? Czy zostajesz w szpitalu na jakiś czas?Zabieg trwał całe 20 minut pod pełną narkozą. W przeciągu 3 godzin oproznili 2 worki moczu
Teraz też już kolejny pełny
Ja bym poszła w 13+2, będzie lepiej widaćJak myślicie, w którym tygodniu lepiej zrobić usg prenatalne 11+6 czy 13+2, bo mam te dwa terminy do wyboru, w sumie można zrobić od 11+0 do 13+6 prawda? Może macie jakieś doświadczenia, że lekarz mówił że za wcześnie lub coś?
Nie wiem nic czekam na obchód myślę że wtedy więcej się dowiem.Dobrze ze pomaga. A Ty się jak czujesz? I potem będziesz już normalnie sikać? Czy zostajesz w szpitalu na jakiś czas?
Ja jestem umówiona na 11+6 . Miałam iść troszkę później tak chciałam iść 12+4 ale niestety lekarza mam 18.07 i w sumie kazali mi już zrobi prenatalne wiec udało mi się zapisac na 15.07Jak myślicie, w którym tygodniu lepiej zrobić usg prenatalne 11+6 czy 13+2, bo mam te dwa terminy do wyboru, w sumie można zrobić od 11+0 do 13+6 prawda? Może macie jakieś doświadczenia, że lekarz mówił że za wcześnie lub coś?
Ja uzywam z sesdermy azelac ruDzień dobry! W końcu weekend. Roboty w hukNie wiem gdzie ręce wsadzić. Zaraz lecę do laboratorium porobić badania, potem na zakupy. Liczę, że jakoś się ogarnę, bo jeszcze mnóstwo rzeczy do zrobienia w domu. Zauważyłam, że rano nie widać u mnie brzucha a wieczorem tak wywala jakbym była na półmetku. Mam pytanie, czy macie może jakieś kremy z filtrem odpowiednie dla kobiet w ciąży godne polecania. Zależy mi by można było nim smarować też twarz. Ściskam serdecznie i życzę spokojnego dnia!!!
Gdzie sprawdzacie czy oni mają ten certyfikat?Już teraz bym się umówiła. W poprzedniej ciąży mialam problem, nie było miejsc miesiąc w przód. W poniedziałek mam lekarza, ktory ma certyfikat fmf, więc myślę, że zostanę u niej.