Wezu
Fanka BB :)
Mówisz? To może ja też nie będę włączać trybu wakacyjnegoDzięki
Ja się nie poddaje, lipiec niewypał ale sierpień już bierzemy się do roboty, w końcu mąż będzie miał urlopco prawda teoretycznie po owulacji, ale jakoś damy rade
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mówisz? To może ja też nie będę włączać trybu wakacyjnegoDzięki
Ja się nie poddaje, lipiec niewypał ale sierpień już bierzemy się do roboty, w końcu mąż będzie miał urlopco prawda teoretycznie po owulacji, ale jakoś damy rade
Nie no gdzie tam tryb wakacyjnyMówisz? To może ja też nie będę włączać trybu wakacyjnego![]()
Taka jesteś żmija ?Naprawdę, nie musisz na mnie czekaćidź sobie
![]()
Swoją drogą ostatnio na jakiejś grupie na fb przeczytałam teorię że do owulacji może dojść w dowolnym momencie cyklu jeśli występuje mega szczęście i euforia u kobiety. Jakąś kobieta pisała że u niej tak było że była tuż przed okresem i wrócił długo wyczekiwany mąż zza granicy No i wiadomo seksy były tylko raz i wyjechał , ona miala niby normalny okres po czym okazało się że jest w ciąży czyli zaszła z tego jednego seksu gdzie teoretycznie nie powinna... taka tam historia, czy jej wierzyć.. nie wiem.. słyszałyście o czymś takim? Żeby rzekomo jajeczko chciało się uwolnić pod wpływem euforii?![]()
Tez Ci tak powiem ! Zobaczysz !Wypełzaj stąd![]()
Takiej teorii nie słyszałamSwoją drogą ostatnio na jakiejś grupie na fb przeczytałam teorię że do owulacji może dojść w dowolnym momencie cyklu jeśli występuje mega szczęście i euforia u kobiety. Jakąś kobieta pisała że u niej tak było że była tuż przed okresem i wrócił długo wyczekiwany mąż zza granicy No i wiadomo seksy były tylko raz i wyjechał , ona miala niby normalny okres po czym okazało się że jest w ciąży czyli zaszła z tego jednego seksu gdzie teoretycznie nie powinna... taka tam historia, czy jej wierzyć.. nie wiem.. słyszałyście o czymś takim? Żeby rzekomo jajeczko chciało się uwolnić pod wpływem euforii?![]()