pluto_nova
Moderator
ale… zasieję Ci w głowie ziarno… @MadHatter też ma dobrą historięCałe szczęście bo mam jet lag mimo, że to było blisko przez ten nocy lot i ledwo żyję.
Seks to akurat ostatnie czego dziś chcę![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale… zasieję Ci w głowie ziarno… @MadHatter też ma dobrą historięCałe szczęście bo mam jet lag mimo, że to było blisko przez ten nocy lot i ledwo żyję.
Seks to akurat ostatnie czego dziś chcę![]()
Polecam robić dwa razy dziennie. Poza tym ja też kiedyś takich używałam i dla mnie te testy są średnie. Przerzuciłam się na inne i może mniej ecoJa mam pierwszy cykl z testami owu i już mnie to wkurza i nie umiem w to.
Ten u góry robiony wczoraj koło 20:30
Ten na dole dzisiaj koło 9:30 (polskiego czasu)
Dzisiaj 5dcmam jeszcze okres
Zobacz załącznik 1429605
A dodatkowo zaszła na wakacjach! Tak się wyluzowała! I jak to ktoś napisał na lipcowym testowaniu: „ze szczęścia się jej komórka uwolniła w innym terminie”Bedziesz ta dziewczyna z neta która będziemy dawać za przykład![]()
Polecam robić dwa razy dziennie. Poza tym ja też kiedyś takich używałam i dla mnie te testy są średnie. Przerzuciłam się na inne i może mniej ecoale bardzo fajnie wskazywały. Zero wątpliwości.
ale… zasieję Ci w głowie ziarno… @MadHatter też ma dobrą historię![]()
miło Cię znów widzieć!Mnie ostatnio tu nie było bo za dużo się u nas działo plus mamy jeszcze zakaz ale na wrześniowe już do Was dołączam oficjalnie![]()
Mnie ostatnio tu nie było bo za dużo się u nas działo plus mamy jeszcze zakaz ale na wrześniowe już do Was dołączam oficjalnie![]()
Codziennie coś szalonegoWłaśnie się zastanawiałam co u Ciebie![]()