Hope99
Fanka BB :)
Rozumiem, tylko przedstawiłam swój punkt widzenia.Jasne, zgadzam się w stu procentachwszystko to przeanalizowałam, jednak nie jest to takie proste, są różne sytuacje życiowe. Narazie daje sobie czas do końca tego roku
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rozumiem, tylko przedstawiłam swój punkt widzenia.Jasne, zgadzam się w stu procentachwszystko to przeanalizowałam, jednak nie jest to takie proste, są różne sytuacje życiowe. Narazie daje sobie czas do końca tego roku
![]()
Szczalam na niego pare sekundAle wiesz ze z tej ekstytacji go zalałas?
Hahahaha robię to samo, jeżeli chodzi o foraA mnie bolą piersi.. Tz mnie kują.. i cały czas myślę czy to „to”
Wszystkie fora pt „w którym dniu cyklu zobaczyliście dwie kreski?” Zostały przeczytane
Próbuje sobie przypomnieć jak było z moimi dwoma pierwszymi ciążami ale to było tak dawno temu.
Niech już będzie jutro rano i wszystko się wyjaśni…
U mnie cp w 24 dc i niestety nie był to dobry czasA mnie bolą piersi.. Tz mnie kują.. i cały czas myślę czy to „to”
Wszystkie fora pt „w którym dniu cyklu zobaczyliście dwie kreski?” Zostały przeczytane
Próbuje sobie przypomnieć jak było z moimi dwoma pierwszymi ciążami ale to było tak dawno temu.
Niech już będzie jutro rano i wszystko się wyjaśni…
a nie możecie sobie pozwolić na powiedzmy 0.5 roczną przerwę w staraniach?Ja bym też chciała zmienić. Bardzo. Ale pretekst ciąży mnie też trzyma. Nie możemy sobie pozwolić na to, że zmienię pracę, zajde w ciążę i z jednej pensji będziemy ciągnąć![]()
1.5 roku to dużoa nie możecie sobie pozwolić na powiedzmy 1.5 roczną przerwę w staraniach?
My w sumie właśnie zrobiliśmy przerwę jak dostałam nową pracę, ale ta przerwa była krótsza, teraz w sumie pracuję 2 miesiąc w nowym miejscu a już się staramy, bo wiem, ze i tak nie zajdę![]()
własnie poprawiłam bo się pomyliłam1.5 roku to dużoaż tyle to chyba bym się bała