Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki Ci bardzo. Martwię się u chyba zaczynam się doszukiwać nie wiadomo czego. Raz już poroniłam dlatego się martwię. Muszę być dobrej myśli i tyle co ma być to będzieSpokojnie
5+5 jeszcze niewiele pokazuje.
czy coś zapowiada , że bedzie źle ...
Słuchaj, czasami idealnie zapowiadająca się ciąża nagle niestety się kończy gdy przestaje bić serduszko i na to niestety ale nikt nie ma wpływu.
Twój pęcherzyk wygląda obiecująco. Ale musisz właśnie uzbroić się w cierpliwość, i przede wszystkim żyć spokojnie i bez zakładania najgorszegl scaenariusza, bo każdy stres ma wpływ na całe twoje ciało.
Jeśli usg wykryło ciałko żółtkowe to z czasem powinien wytworzyć się zarodek, a następnie serduszko.
Myśl pozytywnie![]()
Ja jestem teraz w też w 5 +5tc i doktora coś mówiła że nie widzi ciałka żółtkowego , ale twierdzi że maja kiepski aparat USG i faktycznie dość niewyraźne było wszytko. Natomiast zarodek widzi i pęcherzyk ciążowy 22mm. Zarodek 4mm czyli jakby 6+0tcHej, jestem w 5+5tc czy to USG jak na ten wiek ciąży jest ok czy coś się zapowiada że będzie źle? pomóżcie. Było jeszcze widać coś zoltkowe pęcherzyk? Tylko nie zrobił zdj usg