reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Obawa przed ciążą

Hej , chciałabym podzielić się z wami moją dość nurtującą sprawą.
Ostatni okres który miałam był 5.07 trwał jak zwykle 5 dni. Owulacja według kalendarzyka była 28.07 cały tydzień było przytulanek , ale był to stosunek przerywany ( wiem że to nie żadna metoda antykoncepcji) w tym czasie miałam tak ogromną ochotę na sex że w życiu się tak nie czułam 🙈 obecny cykl ma już 37dn i okresu nadal brak ( poprzedni był w granicach 28-32 max) 3 dni temu zauważyłam w śluzie małą kropkę krwi już myślałam że okres przyjdzie , dzisiaj natomiast rano zauważyłam takie lekko brunatne kropki podczas wizyty w toalecie , i do tej pory cisza , śluzu mam mnóstwo, przez to w niektórych momentach myślę że już jest okres. Nic mi nawet nie jest , żadnych objawów na okres , w dniu tej " dziwnej kropki " zabolał mnie brzuch , i od tego momentu jest on jedynie wzdęty jak balon ..Czy mogę podejrzewać ciążę , wcale to nie jest dobry moment na dziecko , umówiłam się już do lekarza , ale na wizytę muszę poczekać.
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi ❤️

reklama
Może któraś z was spotkało taka sytuacja, zrobił test w piątek i był negatywny.
Od soboty mam plamienie w kolorze kawa z mlekiem , nie jest to dość intensywne kilka kropel ma wkładce , boję się że może być to coś poważnego 🙄 nigdy wcześniej tak nie miałam .
Dla pewności zrobię jutro jeszcze raz test , choć myślę że wyniki już powinien być wiarygodny.

Może któraś z was spotkało taka sytuacja, zrobił test w piątek i był negatywny.
Od soboty mam plamienie w kolorze kawa z mlekiem , nie jest to dość intensywne kilka kropel ma wkładce , boję się że może być to coś poważnego 🙄 nigdy wcześniej tak nie miałam .
Dla pewności zrobię jutro jeszcze raz test , choć myślę że wyniki już powinien być wiarygodny.
Hormony, musisz się przebadać ;)

reklama
Do góry