netka_lp
Fanka BB :)
Powinno być 120h brania progesteronu. Czyli np jak dziś o 15.00 zaczniesz brać to transfer byłby w poniedziałek o 15.00Czyli każda klinika/lekarz robi inaczejZaczynam się stresować
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powinno być 120h brania progesteronu. Czyli np jak dziś o 15.00 zaczniesz brać to transfer byłby w poniedziałek o 15.00Czyli każda klinika/lekarz robi inaczejZaczynam się stresować
To się podobno sprawdza tylko na cyklu sztucznym, na naturalnym nie wiadomo dokładnie kiedy była owulacja więc ciężko to tak wyliczyćPowinno być 120h brania progesteronu. Czyli np jak dziś o 15.00 zaczniesz brać to transfer byłby w poniedziałek o 15.00
Tak czy siak wydaje mi się że 5 dni brania progesteronu to 120hTo się podobno sprawdza tylko na cyklu sztucznym, na naturalnym nie wiadomo dokładnie kiedy była owulacja więc ciężko to tak wyliczyć
No w sumie progesteron włączył mi od niedzieli rano a transfer w piątek w południe więc będzie 126h czyli może nie będzie najgorzejTak czy siak wydaje mi się że 5 dni brania progesteronu to 120h
PięknieBeta 78,4![]()
8dptPięknieKtóry dzień po transferze?
Przy ovitrele liczy się, że owulacja jest 36h późniejNo w sumie progesteron włączył mi od niedzieli rano a transfer w piątek w południe więc będzie 126h czyli może nie będzie najgorzej![]()
Wiadomo, że stres jest ogromny ale na razie jest super8dpt
Niby się cieszę ale jeszcze nie wierzę![]()