• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

Może warto się lepiej zdiagnozować a nie decydować na kolejne ciąże bez konkretnej diagnozy skoro tak źle przechodzisz biochemy?
Przecież jestem zdiagnozowana.
Nie zachodze sobie od tak i nie trace bo mi sie podoba i nie chce mi sie robić badań. Wydałam kilka tysięcy na badania. Wiem co jest nie tak.
Byłam obstawiona lekami z wyłączniem accofilu którego w austrii wycofali.

reklama
Dziewczyny
31 lipca br. odstawiłam plastry hormonalne. Oczywiście nie nastawiałam się, że uda nam się od razu, myślałam, że zanim się wszystko ureguluje miną co najmniej 2-3 miesiące. Jednak ogromna niespodzianka nastąpiła w dniu 06 września gdy ujrzałam pozytywny wynik testu ciążowego. Myślałam, że to jakaś pomyłka, ale w kolejnych dniach na testach pojawiała się coraz ciemniejsza druga kreska. Niestety wizytę u ginekologa mam dopiero 23 września. Robiłam test z krwi, wynik z dnia 13.09 - 3161, natomiast wynik z dnia 15.09 - 4056. Domyślam się, że jest to za mały przyrost, a wizyta dopiero za tydzień. Jak było u Was?

Dziewczyny
31 lipca br. odstawiłam plastry hormonalne. Oczywiście nie nastawiałam się, że uda nam się od razu, myślałam, że zanim się wszystko ureguluje miną co najmniej 2-3 miesiące. Jednak ogromna niespodzianka nastąpiła w dniu 06 września gdy ujrzałam pozytywny wynik testu ciążowego. Myślałam, że to jakaś pomyłka, ale w kolejnych dniach na testach pojawiała się coraz ciemniejsza druga kreska. Niestety wizytę u ginekologa mam dopiero 23 września. Robiłam test z krwi, wynik z dnia 13.09 - 3161, natomiast wynik z dnia 15.09 - 4056. Domyślam się, że jest to za mały przyrost, a wizyta dopiero za tydzień. Jak było u Was?
Nie bada sie przyrostu przy takiej becie bo jest juz mniejszy. Czekaj na wizyte

reklama
Idzie zauważyć jakaś poprawę ? Mam robione stymulację to dawać od kiedy pęcherzyk będzie miał z 18mm? Jeśli ma koło 20 dostaje zastrzyk na pęknięcie
Nie zauważyłam poprawy bo ciężko mi ocenić lepkość nasienia bez badania :)
Ja bym wcześniej dawała niż mówisz, tak żeby skończyć dzień po owulacji

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry