Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Coś tam chyba świta, ale byłoby lepiej widać bez tej szybki i jakbyś zrobiła wyraźniejsze zdjęcieHej kochane ❣
Mam już chyba omamy
Czy tylko ja widzę tu blada drugą kreske?
Tu zdjecie bez szybki i drugi test robiony przed chwilaCoś tam chyba świta, ale byłoby lepiej widać bez tej szybki i jakbyś zrobiła wyraźniejsze zdjęcie![]()
Na tym drugim zdecydowanie coś widać.Tu zdjecie bez szybki i drugi test robiony przed chwila
Ja się zastanawiam, czy na tym drugim to czasem nie jest testowa kreskaNa tym drugim zdecydowanie coś widać.
Polecam zrobić betę z krwi.
Dziwne jeżeli by przebijala bo specjalnie patrzyłamprzed zrobieniem i nic nie bylo na dodatek 2 różne firmy to samoJa się zastanawiam, czy na tym drugim to czasem nie jest testowa kreskaChyba poszłabym na betę
![]()
Czasami testowe pojawiają się po nasilaniu - jak pasek zamoknieDziwne jeżeli by przebijala bo specjalnie patrzyłamprzed zrobieniem i nic nie bylo na dodatek 2 różne firmy to samo
powtórz dzisiaj tylko nie pij kilka h żeby stężenie było mocniejszeTu zdjecie bez szybki i drugi test robiony przed chwila