Kurczę ja powinnam mieć w sobotę a od soboty takie plamieni czyli 7dni przedJa 4 dni do okresu (albo testu) i też dzisiaj na wieczór jakiś brązowy glut przy sikaniu![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurczę ja powinnam mieć w sobotę a od soboty takie plamieni czyli 7dni przedJa 4 dni do okresu (albo testu) i też dzisiaj na wieczór jakiś brązowy glut przy sikaniu![]()
![]()
Facelle odpadaCzulszego niż 10 chyba na rynku nie ma. Powinnaś coś znaleźć o tej "mocy" w aptece albo drogerii. O ile mnie pamięć forumowa nie myli, facelle potrafi kłamać![]()
A korzystałas z testeo ?Facelle odpadanabrał mnie już kilka razy...
ja osobiście nie polecam testeo, pisałam wcześniej, że 2/4 były pozytywne, a ciąży nie było..A korzystałas z testeo ?
To może pink strumieniowy? One mają czułość 10Facelle odpadanabrał mnie już kilka razy...
O a niesłyszalna właśnie o tym . Gdzieś tylko widziałam ,ze inni pisali ze są dobre . Pytanie jakie testy są wiarygodne ;/ ja kiedyś testowałam bobo i pre test .ja osobiście nie polecam testeo, pisałam wcześniej, że 2/4 były pozytywne, a ciąży nie było..
Ja zrobilabym już testJa 4 dni do okresu (albo testu) i też dzisiaj na wieczór jakiś brązowy glut przy sikaniu![]()
![]()
z apteki kupowałam bobo test i mi się sprawdzał, a teraz hurtowo zaopatrzyłam się w pinkiO a niesłyszalna właśnie o tym . Gdzieś tylko widziałam ,ze inni pisali ze są dobre . Pytanie jakie testy są wiarygodne ;/ ja kiedyś testowałam bobo i pre test .
Nie chce się rozczarować, chyba, że będzie mnie już ma maxa rozkładało przeziębienie. Mam dużo stresów ostatnio i taki głupi tik, że jak się stresuje to grzebie w uszach, a potem one bolą i boli czasem gardłoJa zrobilabym już test![]()
Ja już dzisiaj spojrzałam na kartonik z pinkami, a w tym momencie prawdopodobnie mam owulacjęJa zrobilabym już test![]()