Kurczę ja powinnam mieć w sobotę a od soboty takie plamieni czyli 7dni przedJa 4 dni do okresu (albo testu) i też dzisiaj na wieczór jakiś brązowy glut przy sikaniu![]()
![]()
reklama
MalaMi1992
Fanka BB :)
Facelle odpadaCzulszego niż 10 chyba na rynku nie ma. Powinnaś coś znaleźć o tej "mocy" w aptece albo drogerii. O ile mnie pamięć forumowa nie myli, facelle potrafi kłamać![]()
Sylwanka89
A korzystałas z testeo ?Facelle odpadanabrał mnie już kilka razy...
Klaudia126
ja osobiście nie polecam testeo, pisałam wcześniej, że 2/4 były pozytywne, a ciąży nie było..A korzystałas z testeo ?
Malwina89
To może pink strumieniowy? One mają czułość 10Facelle odpadanabrał mnie już kilka razy...
Sylwanka89
O a niesłyszalna właśnie o tym . Gdzieś tylko widziałam ,ze inni pisali ze są dobre . Pytanie jakie testy są wiarygodne ;/ ja kiedyś testowałam bobo i pre test .ja osobiście nie polecam testeo, pisałam wcześniej, że 2/4 były pozytywne, a ciąży nie było..
królowa_kresek😉🙃
Ja zrobilabym już testJa 4 dni do okresu (albo testu) i też dzisiaj na wieczór jakiś brązowy glut przy sikaniu![]()
![]()
Klaudia126
z apteki kupowałam bobo test i mi się sprawdzał, a teraz hurtowo zaopatrzyłam się w pinkiO a niesłyszalna właśnie o tym . Gdzieś tylko widziałam ,ze inni pisali ze są dobre . Pytanie jakie testy są wiarygodne ;/ ja kiedyś testowałam bobo i pre test .
Owulacja
Nie chce się rozczarować, chyba, że będzie mnie już ma maxa rozkładało przeziębienie. Mam dużo stresów ostatnio i taki głupi tik, że jak się stresuje to grzebie w uszach, a potem one bolą i boli czasem gardłoJa zrobilabym już test![]()
reklama
Miętusek
Moderator
Ja już dzisiaj spojrzałam na kartonik z pinkami, a w tym momencie prawdopodobnie mam owulacjęJa zrobilabym już test![]()
Wczoraj w południe miałam pik LH, w nocy działaliśmy, a dzisiaj popołudniu śluz lekko zabarwiony na różowo. Jest szansa, że pęcherzyk pękł
Muszę wytrzymać z testowaniem do 14.10.