DobreMyśli
Fanka BB :)
Przyłapana@DobreMyśli widzę, że nas podczytujeszJa myślę co jakiś czas o Tobie- czy wszystko jest w porządku?
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyłapana@DobreMyśli widzę, że nas podczytujeszJa myślę co jakiś czas o Tobie- czy wszystko jest w porządku?
![]()
Jeszcze nie ;-), ale jestem dobrą kandydatką... Endokrynolog zapisała mnie dziś do jakiegoś programu badawczego w tym kierunku...Czy któraś miała cukrzycę w pierwszej ciazy?
Cieszę się, że wszystko idzie w dobrym kierunkuPrzyłapanabardzo mi miło, że o mnie pamiętasz
na razie ciężko stwierdzić czy jest ok. Byłam już na dwóch wizytach u gina. Z powodu tego jednorazowego plamienia dostałam dupka 3x1. Na pierwszym usg niby był pęcherzyk ale jakiś dziwny, gin dojrzał jakiś płyn przy nim podejrzewał krew. Kazał zrobić badania : mocz, morfologię, tsh i glukoze. Wszystko w normie poza glukoza
111 mg
powtórzyłam wczoraj jeszcze raz żeby mieć drugi wynik przed wizytą (miałam wczoraj) ale też 111mg
. Pojechałam na wizytę, dostałam zalecenie zrobić krzywa
(i skierowanie w razie wu do poradzi diabetologicznej) jutro mam zamiar iść. Usg wczoraj już dużo lepsze
pęcherzyk ideolo znacząca poprawa, po płynie ani śladu ale czy coś w pęcherzyku było ciężko stwierdzić bo ze stresu tak mu tam nogami latałam , że trudno było mu cokolwiek uchwycić
przez moment coś było ale jak to zobaczyłam to jeszcze mocniej latałam i guzik
Założył mi już kartę ciąży i umówił na następna wizytę, którą mam w następny poniedziałek. Mam nadzieję, że będzie już serduszko.
Na co bralas acard?Po wizycie. Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem zoltkowym, nastepna wizyta dopiero za 3 tygodnie. Na dzień dobry dostałam 25 eutyrox, w poprzedniej ciąży też brałam, a jeszcze później acard. L4 wypisał już ciążowe więc mam nadzieję że to dobry znak
Na co bralas acard?gratuluję pęcherzyka z pęcherzykiem zoltkowym
![]()
Dobra YS to pęcherzyk zółtkowyAcard na wysokie ciśnienie. Tydzień przed porodem trafiłam do szpitala bo i tak było wysokie 165/95 i tak już zostałam do porodu. Dupa! Teraz patrzę i tam nie ma nic o pęcherzyku zoltkowym![]()