Deess.
Fanka BB :)
a nie byłaś u ginekologa na badaniu ?A nospa pomagała na ból, czy nie brałaś? I czy ten ból był bardziej zlokalizowany w jajniku , czy ból podbrzusza jak na okres?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a nie byłaś u ginekologa na badaniu ?A nospa pomagała na ból, czy nie brałaś? I czy ten ból był bardziej zlokalizowany w jajniku , czy ból podbrzusza jak na okres?
Jutro będę do niego dzwoniła. Pierwszy raz mam taką sytuację, że 3 dni po owu utrzymuje się ból/ kłucie/ ciągnięcie. Boję się,że to może być torbiel, bo infekcja raczej nie, bo innych objawów nie mam.a nie byłaś u ginekologa na badaniu ?
to umow się jak najszybciej i dowiesz się co i jak, będziesz spokojniejszaJutro będę do niego dzwoniła. Pierwszy raz mam taką sytuację, że 3 dni po owu utrzymuje się ból/ kłucie/ ciągnięcie. Boję się,że to może być torbiel, bo infekcja raczej nie, bo innych objawów nie mam.
Ostre bóle brzucha i brak miesiączkiMiałaś jakieś objawy tej torbieli? Jakieś bóle brzucha, coś?